Pitäisikö kolme päivää samasta aiheesta pauhanneen Jalosen jo rauhoittua? ”Näyttää siltä, että Jukka on valmis repimään paljain käsin pään irti” - Urheilu - Aamulehti

Pitäisikö kolme päivää samasta aiheesta pauhanneen Jalosen jo rauhoittua? ”Tuntuu, että Jukka on valmis repimään paljain käsin toimittajan pään irti”

Toimittajat Juha Luotola ja Pekka Jalonen ottavat kiinni ajankohtaisiin aiheisiin Kosicesta.

16.5.2019 15:13

Leijonat palaa jäälle torstai-iltana kahden välipäivän jälkeen, kun joukkue kohtaa Tanskan jääkiekon MM-kisojen alkusarjassa.

Välipäivät olivat kaikkea muuta kuin leppoisia päävalmentaja Jukka Jalosen pauhatessa USA-ottelun tapahtumista päivä toisensa perään.

Toimittaja Juha Luotola ihmettelee Jalosen kärkästä käyttäytymistä median edessä, vaikka joukkueella menee hyvin.

– Tuntuu, että Jukka on valmis repimään paljain käsin irti toimittajan pään, joka erehtyy kysymään tyhmiä, Luotola sanoo.

Kiekkotoimittaja Pekka Jalonen on nähnyt sukunimikaimassaan lempeämmänkin puolen. Jaloset kohtasivat keskiviikkona harjoitusten jälkeen ja tunnelma oli ollut leppoisa.

Videolla käydään läpi välipäivien puheenaiheiden lisäksi illan vastustajaa Tanskaa ja kuullaan myös Leijonien hyökkääjän Toni Rajalan kommentit illan vastustajasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut