Parkano tarjoaa MM-kultamitalisti Toni Rajalalle tonttia veden ääreltä - Urheilu - Aamulehti

Parkano tarjoaa MM-kultamitalisti Toni Rajalalle tonttia veden ääreltä – "Kysymme ensin Tonilta itseltään, mikä olisi mieluisa lahja”

Kaupunki myös onnitteli tuoretta mestaria tekstiviestitse. Kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma sanoo, että jääkiekkoilija Toni Rajala on heille tärkeä jääkiekkoharrastuksen esikuvana. Rajala on myös pitänyt kotikaupunkiaan esillä haastatteluissa.

Parkanon paroni puettiin MM-kultajuhlissa asianmukaiseen paitaan.

27.5.2019 15:24 | Päivitetty 27.5.2019 15:32

Aamulehti

Parkanossa otettiin ilo irti heti sunnuntaiyönä kaupungin oman pojan Toni Rajalan tuoreesta MM-kullasta. Torille kerääntyi väkeä, ja Parkanon paroni -patsas oli puettu yön aikana asiaankuuluvasti Suomen pelipaitaan. Kaupungin omaa poikaa aiotaan muistaa saavutuksesta.

– Johtoryhmässä keskustelimme ja sen jälkeen kaupunginhallituksen puheenjohtajan kanssa, että tontti on yksi vaihtoehto, mutta kysymme ensin Tonilta itseltään, mikä olisi mieluisa lahja, kertoo Parkanon kaupunginjohtaja Kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma.

Kaupungin johdolla ei ole mielessä tietty tontti, vaan vaihtoehtoja on.

– Tontteja on olemassa keskusta-alueella vesistön vieressä. Jos hänen kanssaan päädytään tonttiin, hän voi esittää toiveen paikasta, Heiniluoma kertoo.

Suomi-paitaan puettu Parkanon paroni ilahdutti kaupunkilaisia heti maanantaiaamusta.

Kaupunki myös onnitteli tuoretta mestaria tekstiviestitse.

– Hän on meille tärkeä jääkiekkoharrastuksen esikuvana, ja muutoinkin hän on pitänyt kivasti Parkanoa esillä, Heiniluoma kertoo.

Esikuvia tarvitaankin. Heiniluoma kertoo, että Parkanossa alkaa elokuussa lukiossa urheilupainotteinen vaihtoehto.

– Siinä voi valita jääkiekon, salibandyn tai e-sportin opinto-ohjelman lukio-opintoihin. Jäähalli on aivan valmistuvan uuden koulun vieressä.

Parkanon torille kokoontui juhlimaan MM-kultaa noin 50–60 ihmistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos