Kangasala-Jukola 2019: lue kaikki kesän tärkeimmästä suunnistustapahtumasta – Aamulehden tähtijuttu - Urheilu - Aamulehti

Jukolan viesti valtaa Heponiemen pikkukylän Kangasalla – Peltoaukea muuttuu 45 000 ihmisen näyttämöksi lähes kahden miljoonan euron tapahtumassa

Suunnistusseura Kangasala SK ja tuhannet talkoolaiset huolehtivat siitä, että kaikki toimii kuukauden päästä. Tapahtumaa johtaa Kangasala-Jukolan pääsihteeri Antti Rantala, 25. Järjestelyt ja työt Heponiemen kylässä ovat hyvässä vauhdissa. Kävimme tiistaina kisapaikalla, jossa muokattiin maata, pystytettiin telttasaunaa ja maalattiin opasteita. Elintärkeä infra on jo rakennettu. Jukolan viestin aika on lauantaina 15. kesäkuuta. Jutun lopussa on tietolaatikko Jukolasta ja alueen kartta.

Kangasala-Jukolan pääsihteeri Antti Rantala (vas.) ja kenttäpäällikkö Jouko Jauhia ovat tyytyväisiä siihen, miten työt Heponiemessä ovat edistyneet.

15.5.2019 8:57

Aamulehti, Kangasala

Kangasala-Jukolan pääsihteeri Antti Rantala on paiskinut viime ajat töitä lähes kellon ympäri. Maanantai-iltana mies ajoi Jukolan kilpailukeskukseen Heponiemeen, hengitteli rauhassa keväistä ilmaa ja katseli kaunista auringonlaskua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos