Susanna Tapani on huippujääkiekkoilija, joka pelaa nyt miesten joukkueessa TPS:n riveissä Mestiksessä - Urheilu - Aamulehti

Naisleijona Susanna Tapani pelaa nyt miesten joukkueessa ja työskentelee treenien ohella, sillä naisen euro on jääkiekossa vain pari senttiä – tällainen on huippu-urheilijan rankka aamu

Susanna Tapani nousi ensimmäisen kerran luistimille 3-vuotiaana. Nyt hänellä on useita arvokisamitaleita ringetessä ja jääkiekossa. Urheiluhullun suvun kasvatti on poikkeuksellisen monipuolinen urheilija. Alkaneella kaudella jäätävä talentti pelaa Mestiksessä TPS:n B-juniorien joukkueessa. Seurasimme Susanna Tapanin tavallista treenipäivää.

Susanna Tapani on harjoitellut TPS:n B-junioreiden kanssa siitä lähtien, kun muutti 16-vuotiaana urheilulukioon Turkuun. Nyt 26-vuotiaana hän pelaa samassa joukkueessa Mestis-sarjaa.

14.9.2019 7:59

Kello on 8.10 torstaiaamuna. Jäähallissa kuuluu tasainen luistinten rahina, kun TPS:n B-juniorit verryttelevät. Puolikaari vasemmalla jalalla, toinen puolikas oikealla. Luistinten rahinaa lukuun ottamatta jäähallissa on hiljaista.

Valmentajat antavat neuvoja. Jäällä on miehiä ja yksi nainen. Jääkiekkoilija Susanna Tapani harjoittelee B-junioreiden kanssa, kuten on tehnyt jo kymmenen vuoden ajan. Siitä asti, kun oli 16-vuotias urheilulukiolainen, joka oli muuttanut jääkiekon takia kotikaupungistaan Laitilasta Turkuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: