Crystal Palacen puolustus palasina – markkinoiden korkeimmassa kertoimessa piilee riski - Urheilu - Aamulehti

Crystal Palacen puolustus palasina – markkinoiden korkeimmassa kertoimessa piilee riski

Patrick van Aanholtin poissaolo on Palacelle kova isku.­

16.12.2019 15:35

Päivän kiinnostavin pelikohde on Valioliigan Crystal Palace–Brighton.

Päivän kiinnostavin peli

Illan Crystal Palace–Brighton -ottelun huomioitavin asia on kotijoukkueen puolustukselliset kokoonpano-ongelmat. Joukkueelta puuttuvat puolustuspäästä loukkaantumisten takia Patrick van Aanholt ja Joel Ward ja lisäksi Mamadou Sakho on pelikiellossa.

Myös puolustava keskikenttäpelaaja Jeffrey Schlupp on poissa. Reservipakista edelleen loukkaantuneena on myös Scott Dann.

Vaikka Crystal Palace on puutoksistaan huolimatta pystynyt kolmessa viime pelissään pitämään nollat omissa, kuuluu tähän vähän reagoida. Eri asia on sitten, että kuuluuko aivan niin paljon kuin Veikkaus on nyt tehnyt tarjoamalla Crystal Palacen voitosta (kohde 1222) selvästi markkinoiden korkeinta 2,65-kerrointa.

Brighton on voittanut viidestä viime pelistään vain yhden, mutta pelillisesti se on ollut tuota saldoaan parempi. Lisäksi huomion arvoista on sekin että Brightonin viime vastustajat ovat kaikki olleet sarjan kovimmasta päästä.

Peruspotentiaaliltaan puhutaan hyvin samanvahvuisista joukkueista. Crystal Palace ei viime kausina ole passiivisen pelitapansa takia kovin suuresta kotiedusta nauttinut, vaikka kotikannatus sillä toki onkin sarjan parhaimpia.

Tälläkin kaudella Palace on kerännyt vieraista saman verran pisteitä (11) kuin kotipeleistään.

Kokoonpanoissa Brightonin tilanne on tässä ottelussa Crystal Palacea parempi; joukkueelta puuttuu tärkeistä viime aikoina pelanneista pelaajista oikeastaan vain pelikieltoinen Dale Stephens.

Ottelu alkaa kello 21.45.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Crystal Palace–Brighton-ottelun paras pelivalinta on melko luonnollisestikin kotijoukkueen suoran voiton markkinatoppi 2,65 kohteesta 1222.

Aivan ylikertoimiseksi sitä en kuitenkaan arviolla 37 prosenttia saa.

Päivän pelit: Ei pelejä

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 99/185, palautusprosentti 99.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?