Manse PP naiset neljänteen voittoon Superpesiksessä - Urheilu - Aamulehti

Manse PP naiset otti askeleen eteenpäin ja voitti Superpesiksen sarjanousijan – rakennusvaihe on kuitenkin edelleen kesken, sanoo pelinjohtaja

Kotiuttajajokeri Henna Suominen lukeutui tamperelaisten onnistujiin keskiviikona.

Henna Suominen oli iskussa Seinäjokea vastaan lauantaina.

12.6.2019 22:21 | Päivitetty 12.6.2019 22:23

Aamulehti

Manse PP naiset otti keskiviikkoillan Superpesis-kierrokselta tärkeät kolme pistettä, kun se voitti sarjanousija Mynämäen Vesattaret suoraan luvuin 2–0 (4—3, 8—1).

– Ensimmäinen jakso toisti kaavaa viime ajoilta. Pelasimme pari hyvää vuoroa, mutta sitten alkoi puristamaan. Niin käy usein joukkueella, jolla on vaikeaa, Manse PP:n pelinjohtaja Jarkko Pokela sanoi.

Toisella jaksolla tamperelaisten sisäpeli alkoi kulkea hyvien lyöntien myötä.

– Tämä oli henkisesti tärkeä potti. Parantaa pitää edelleen, mutta tuntui siltä, että otimme tänään steppejä eteenpäin, Pokela sanoi, mutta muistutti, että Manse PP:n "rakennusvaihe" on edelleen kesken.

Manse PP:n suurimpana sankarina hääri kotiuttajajokeri Henna Suominen, joka juoksutti omiaan neljä kertaa kotipesään.

Jokeriosasto oli muutenkin vahvassa vireessä, sillä myös Susanna Kylä-Kause sekä Petra Hussa onnistuivat kumpainenkin kahdesti kotiutustehtävissä. Myös numerolla viisi pelannut Anna Ala-Kauhaluoma onnistui illan ottelussa. Hän toi kolme ja löi kaksi juoksua.

Voitto Mynämäestä oli Manse PP:lle kauden neljäs. Manse PP nousi voitollaan kolmen pisteen päähän Hyvinkään Tahkosta, joka pitää naisten Superpesiksen kuudetta sijaa.

Manse PP pelaa seuraavan kerran lauantaina, jolloin se matkaa Seinäjoen Maila-Jussien vieraaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: