Thai Profit oli lahjasarjassa – Hannu Torvinen kehui ruunaansa - Urheilu - Aamulehti

Thai Profit oli lahjasarjassa – Hannu Torvinen kehui ruunaansa

Hannu Torvinen ajoi kaksi voittoa Teivossa tiistaina.

11.2.2020 21:01

Santtu Raitalan ohjastama Thai Profit oli melkeinpä lahjasarjassa Teivon lämminveristen 2 100 metrin tasoitusajossa. Vaikka Kimmo Aholan valmentama kahdeksanvuotias ruuna joutui matkaamaan pitkään johtavan rinnalla, niin sanottu ”kuoleman paikka” ei ollut sille liikaa. Toto5-pelin pankiksi pelatun Thai Profitin kauden kolmas tolppa tuli hevosen tasoitusennätyksellä 14,6/2 120 metriä.

– Ajoimme alussa Lindy Poppinsin kanssa kilpaa kolmannella ja saimme pidettyä sen ulkopuolella. Hevonen rentoutui hyvin Diesel Degaton rinnalle. Loppukurvissa kiristimme taas tahtia. Tämä oli kiva startti hevoselle, kun se tuli maaliin korvat kiinni, Raitala muisteli juoksun kulkua.

Lähdön kakkosrahat menivät Ari Moilasen Enjoy Pepperille ja kolmanneksi kiri Jarmo Saarelan Lindy Poppins.

Kylmäveristen täyden matkan ryhmä oli Hannu Torvisen ja Pipareemon hallintaa lähes lähdön alusta maaliin asti. Torvisen naruttelema yhdeksänvuotias ruuna otti tiistai-iltana kauden toisen voittonsa. Voittoaika oli 29,6a/2 100 metriä. Seuraavat sijat menivät Villikutille ja Singerille.

– Ruuna tuntui jo alleajossa mukavalta ja se meni matkan kivasti. Loppukaarteessa hevonen lähti itse vetämään. Hieno voitto. Pipareemon on juoksijan tuntuinen ravuri, kehui ajokkiaan Torvinen, joka ajoi illan aikana kaksi voittoa.

Toto5-pelin kolme muuta voittajaa olivat Antti Teivaisen ajamat War Child ja Langen’s Cza Cza sekä Ari Moilasen Kuutti. Viisi oikein rivillä sai lunastaa 826,41 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: