Rangers altavastaajana New Yorkin paikalliseen - Urheilu - Aamulehti

Kaapo Kakolla vain yksi pistepeli kahteentoista viime otteluun – Rangers altavastaajana New Yorkin paikalliseen

Kaapo Kakko pelaa kuivaa kautta.

13.1.2020 15:11

Maanantain pelipoiminta on NHL:n New Yorkin derby Rangers–Islanders.

Päivän kiinnostavin peli

Kaapo Kakon edustama New York Rangers alkaa nykyisellä pistetahdilla olla käytännössä kohta jo ulkona NHL:n pudotuspeleistä. Parannusta otteisiin ja tuloksiin olisi tultava pikaisella tahdilla, jos keväällä meinataan vielä pelata.

Kuudesta viime pelistään Rangers on voittanut vain kaksi. Kakon rooli joukkueessa on vakiintunut alankenttiin, eikä pistetehtailu ole viime aikoina onnistunut. Kahdestatoista viime ottelustaan Kakko on onnistunut pääsemään tehopisteille vain tammikuun toisen päivän pelissä Calgarya vastaan (1+1). Myös plusmiinus-saldo on viime otteluissa ollut heikoissa kantimissa. Kymmenestä viime pelistä on kirjattu tuohon tilastoon –8.

Rangersin ehdoton avainpelaaja on Artemi Panarin, joka johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä seuraavaan eli Ryan Stromeen nähden peräti 21 pisteellä! Islandersissa huomion arvoista on tehojen jakautuminen tasaisesti todella usealle pelaajalla – tuossa onkin Barry Trotzin joukkueen menestyksen suurin salaisuus.

Tarkkailemisen arvoista on myös joukkueiden eritasoinen maalivahtipelaaminen. Siinä missä Rangersin kaksikko Henrik Lundqvist – Aleksandar Georgijev pelaa vain karvan päälle 90 prosentin torjuntaprosentilla, on Islandersilla heittää maalin suulle noin 92 prosentin Semjon Varlamov tai Thomas Greiss. Ottelun voimasuhteista olen samaa mieltä Veikkauksen kanssa. Islandersin kuuluu olla vieraissakin suosikki. Ottelu alkaa kello 2.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Rangers–Islanders-pelin ehdottomasti paras pelivalinta on yli 5,5 maalia kohteesta 7558. Veikkauksen 1,85-tarjous on ainakin vihjeen kirjoittamishetkellä selvästi markkinoiden korkein.

Tässä Veikkaus lienee hieman ylireagoinut Islandersin tilastolliseen vähämaalisuuteen. 58 prosenttia kauden kaikista Islandersin otteluista on päättynyt alle 5,5 maalin tulokseen. Tässä paikallispelissä näen kuitenkin elementtejä hieman keskimääräistä runsasmaalisempaan otteluun.

Tarjottu 1,85 on suunnilleen rajatapaus arviolla 53 prosenttia.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 7/7/191%.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos