Kooveelle jo toinen jatkoaikatappio välierissä – Päävalmentaja manasi: ”Näköjään kaksi tuomaria ei enää riitä” - Urheilu - Aamulehti

Kooveelle jo toinen jatkoaikatappio välierissä – Päävalmentaja manasi: ”Näköjään kaksi tuomaria ei enää riitä”

Koovee hävisi PSS:lle Porvoossa jatkoajalla. PSS siirtyi välieräsarjassa 2–1-johtoon, joten tamperelaisilla on nyt pakkovoiton paikka.

PSS:n Ella Holmberg (18) keräsi keskiviikkona tehot 2+1. Kova toisesta välieräkamppailusta.

10.4.2019 22:10 | Päivitetty 10.4.2019 22:13

Aamulehti

Tampereen Koovee koki jo toisen katkeran tappion naisten salibandyliigan välierien vierasottelussa Porvoon PSS:ää vastaan. Kolmas välieräkamppailu päättyi ensimmäisen ottelun tavoin PSS:n voittoon jatkoajalla. Tällä kertaa lukemat olivat 5–4 (0–1, 1–0, 3–3, 1–0).

PSS siirtyi sarjassa 2–1-johtoon ja on enää voiton päässä finaaleista. Joukkueet kohtaavat neljännen kerran Tampereen Spiral-hallissa lauantaina.

Kooveen päävalmentaja Kari Lehtisalon mielestä keskiviikkoisen ottelun käänne tapahtui toisen erän lopulla, kun Koovee johti vielä 1–0.

– Tuomareilta jäi viheltämättä viiden minuutin jäähy. Heti perään PSS teki ensimmäisen maalinsa. Se meni tuomareilta käsittämättömällä tavalla ohi. Kaveri laukoi laidan lähellä ja saatossa maila osui meidän pelaajaa naamaan, Lehtisalo manasi.

– Peli on nopeutunut niin paljon, että näköjään kaksi tuomaria ei enää riitä.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa kohtuullisen hyvin kurissa pysynyt PSS:n ykkösketju oli nyt tehokas. Se iski neljä maalia, joista yksi oli Ella Sundströmin viimeistelemä jatkoaikaosuma, kun lisäaikaa oli pelattu vain 24 sekuntia.

– Meidän pitää olla maalipaikoissa terävämpiä. Paikkoja oli nytkin. Emme ole vielä luovuttaneet, Lehtisalo korosti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos