Robert Helenius iski tyrmäysvoiton – vastustajan videot herättävät lähinnä hilpeyttä - Urheilu - Aamulehti

Robert Helenius iski tyrmäysvoiton – vastustajan videot herättävät lähinnä hilpeyttä

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius voitti lauantaina Mateus Roberto Osorion.

Robert Helenius voitti ennakkosuosikin Adam Kownackin, joka ei ole hävinnyt yhtään otteluaan.

30.11.2019 22:30

Helenius, 35, tyrmäsi brasilialaisen ikätoverinsa Osorion toisessa erässä. Ottelu käytiin Narvassa, Virossa.

Heleniuksen saldo ammattilaiskehistä on nyt 29 voittoa (18 tyrmäyksellä) ja kolme tappiota (kaksi tyrmäyksellä). Edellisessä ottelussaan heinäkuussa Helenius hävisi yhdysvaltalaiselle Gerald Washingtonille tyrmäyksellä.

Lauantain Osorio-voitto ei nouse Heleniuksen suurimpien saavutusten joukkoon. Heleniuksen manageri Markus Sundman kuvaili ottelua jo ennakkoon ”väliotteluksi”, joka järjestyi varsin pikaisella aikataululla.

Youtube-videoiden perusteella Osorio ei vaikuta Heleniuksen tasoiselle ottelijalle miltään painajaismaiselta vastustajalta. Lisäksi hän oli otellut edellisen kerran yli kaksi vuotta sitten. Boxrec-sivustolla Osorion status on ”inactive”.

Osorio on iskenyt ammattilaiskehissä kaikkiaan 14 ottelua. Hän on voittanut otteluista yhdeksän. Boxrec rankkaa otteluita niiden kovuuden mukaan 1–5 tähdellä, ja ennen Helenius-kohtaamista yksikään Osorion ottelu ei ole saanut edes minimiä, yhtä tähteä.

Heleniuksen lauantaisesta voitosta kertovan PAF:n tviitin mukaan Helenius tähtää seuraavaksi Yhdysvalloissa järjestettävään otteluun. Hänellä on jo taskussaan sopimus Yhdysvaltoihin, mahdollisesti helmikuiseen otteluiltaan.

Helenius haaveilee edelleen MM-ottelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos