Classicin 11 vuotta pitkä mitaliputki on ohi – Koovee yrittää tehdä seurahistoriaa ratkaisupelissä sunnuntaina - Urheilu - Aamulehti

Classicin 11 vuotta pitkä mitaliputki on ohi – Koovee yrittää tehdä seurahistoriaa ratkaisupelissä sunnuntaina

30.3.2019 21:18

Yksi aikakausi tamperelaisessa naissalibandyssä päättyi lauantaina, kun Classic hävisi PSS:lle neljännen puolivälieräottelun 4–7. PSS eteni välieriin voitoin 3–1.

Classic oli edellisen kerran pudonnut tässä vaiheessa pudotuspeleistä keväällä 2007. Silloinkin PSS oli parempi voitoin 3–1. Seuraavana keväänä Classic juhli mestaruutta. Viime kevääseen päättynyt 11 kauden jakso toi kahdeksan kultaa ja kolme hopeaa.

– Oli odotettavissa että tulee vaikea kausi, kun monta maajoukkuepelaajaa lopetti. Saimme kuitenkin sentään loppukaudesta hyvän vireen päälle. Voitimme kerran Porvoossa eikä tänäänkään voitto ollut kaukana. Toisessa erässä olisi pitänyt olla enemmän malttia, sanoi Classicin valmentaja Jami Herrala.

Herrala jatkaa valmentajana ja tämän kauden runko jatkaa. Kahdesta slovakialaisesta jatkaa Michaela Sponiarova.

Kooveessa on kiukkua

Koovee hävisi neljännen puolivälieräottelunsa EräViikingeille 3–5 Helsingissä. Sunnuntaina pelataan Linnainmaalla ratkaiseva viides ottelu. Neljä ottelua on nyt päättynyt kotivoittoon.

– Salibandy on parasta paikan päällä. Joukkueessa on sopivasti kiukkua viime vuoden tappiosta samalle vastustajalle. Tänään meillä oli vahva kolmas erä ja sen pohjalle on hyvä rakentaa, sanoi Kooveen valmentaja Kari Lehtisalo.

Kooveella on mahdollisuus kirjoittaa seurahistoriaa, sillä se on kahdeksan kertaa pudonnut jatkosta puolivälierissä eikä ole edennyt koskaan välieriin. Nyt se pelaa kuudetta kertaa peräkkäin puolivälierissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos