Traktori hyytynyt pahasti – Jokereilla edelleen kiikarissa divisioonansa ykköstila - Urheilu - Aamulehti

Traktori hyytynyt pahasti – Jokereilla edelleen kiikarissa divisioonansa ykköstila

Jokerit on tänään lähes 80-prosenttinen suosikki.

11.2.2020 13:22

Päivän pelinvalinta on KHL:n Jokerit-Traktor.

Päivän kiinnostavin peli

Jokerit pääsee illan otteluunsa Traktoria vastaan hyvistä lähtökohdista.

Lokomotiville vieraissa kärsittyä 0–5-tappiota lukuun ottamatta helsinkiläiset ovat voittaneet kuusi edellistä peliään. Kotona joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja kymmenestä viime kotipelistään Jokerit on voittanut seitsemän.

Kun KHL:n runkosarjaa on jäljellä vielä seitsemän kierrosta, on Jokerit neljä pistettä Bobrov divisioonaa johtavaa SKA Pietaria jäljessä. Kärkisijankin on siis edelleen täyttä realismia.

Illan otteluun Jokerit lähtee tukevana, lopullisessa voitossa lähes 80-prosenttisena suosikkina.

Traktor ei missään vaiheessa saanut omaa loppukiriään käyntiin pudotuspelipaikasta ja viime aikoina on menty enemmän jo pelailumoodissa. Viidestä viime pelistään Traktor on hävinnyt neljä ja vieraissa joukkue on kolmen pelin tappioputkessa maalierolla 3–13.

Kokoonpanoissa Jokereiden tärkein palanen on se, että maalissa pelaa Janis Kalnins. Poissa ovat puolustajista Oliver Lauridsen ja Alex Grant sekä hyökkääjistä Jesse Joensuu ja Henri Ikonen. Traktoria vastaan kuuluu pärjätä ilman kyseisiäkin pelaajia.

Vedonlyönnillisesti Veikkaus tarjoaa Jokereiden suorasta voitosta (kohde 47) markkinoiden korkeimman (1,43) kertoimen, mutta ei sitä kovin mielekästä ole ainakaan isoilla summilla lyödä.

Myös ottelun oletettu runsasmaalisuus on (liian)hyvin kertoimissa sisällä. Peli alkaa kello 18.30.

Päivän paras vetovihje

Tiistaina pitkävedosta löytyy tuhdisti pelattavaa. Vaikka itse nostan riville vain sen parhaan tapauksen, ovat muutkin tässä mainitut aivan mahdollisia pelikohteita.

Paras pelikohde on KHL:n Neftehimik–Lokomotiv-ottelun yli 4,5 maalia kertoimella 1,95. Tarjous on markkinoiden korkein ja myös urheilullisesti maistuva, sillä molemmat joukkueet ovat hyökkäysvoimaisia ja myöskin pelaavat hyökkäysvoittoista peliä.

Neftehimikin kauden kaikista otteluista 54 prosenttia on päättynyt yli 4,5 maalin tulokseen (kotona 67 prosenttia!). Lokomotivin lukemat ovat: kaikki pelit 55 prosenttia ja vieraspelit 56 prosenttia.

Kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Jaroslavlissa kotijoukkueen 6-3-voittoon. Odottelen ottelun luonteen olevan jälleen melko reipas päästä päähän -tapaus. Arvioni yli 4,5 maalille on 53 prosenttia. Ottelu alkaa kello 18.

Toinen hyvä KHL-valinta löytyy kohteesta 2526: Omsk–Kazan yli 4,5 maalia kertoimella 2,30). Tämä peli starttaa kello 18.30.

Jalkapallossa odottelen Brentford–Leeds-ottelusta Veikkauksen arvioita runsasmaalisempaa vieraiden maalintekovaikeuksista huolimatta. Kohteen 9039 yli 2,5 maalista luvattu 1,90 on ainakin rajatapaus. Ottelua alkaa kello 21.45.

Päivän pelit: 2500 Neftehimik–Lokomotiv, yli 4,5 maalia (kerroin 1,95).

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 15/19/149%

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos