Katso 25 kuvan kooste: Ravit palasivat Tampereelle, yleisössä mukana jopa keppihevonen – Raviväki toisti Teivossa erityisesti kahta sanaa - Urheilu - Aamulehti

Katso 25 kuvan kooste: Ravit palasivat Tampereelle, yleisössä mukana jopa keppihevonen – Raviväki toisti Teivossa erityisesti kahta sanaa

Ravikansa pääsi, vaikkakin normaalia harvalukuisempana, palaamaan Teivoon. Toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kokee tärkeäksi, että lajiväki pääsee nauttimaan rakkaasta lajistaan. Taloudellisesti viime kuukaudet ovat olleet Teivolle ja alalle vaikeita.

Teivon tallialueella pidettiin tiistaina huolta turvaväleistä. Tiina Aaltonen huolehti kaiken lisäksi Anything for You -hevosesta.

3.6.2020 8:00

Aamulehti

Pilvetön taivas tervehtii Teivon raviradan yltä voimakkaita, voittoa hakevia hevosia ja heitä viisaasti kaitsevia ohjastajia. Ravit ovat palanneet Teivoon kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen.

Itse radalta ei huomaa, että ajetaan poikkeusajan ensimmäiset ravit Tampereella. Radan ulkopuolelta kyllä. Jos kauniiden kesäiltojen ravit voivat kerätä Teivoon yli 1 000 katsojaa, nyt paikalla on joitakin kymmeniä, kenties sata, raviurheilun rakasta ystävää. Osa Teivon palveluista on suljettu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut