Tästä syystä Manse PP:llä on hyvät lähtökohdat Superpesikseen - Urheilu - Aamulehti

Manse PP on ollut tällä kaudella paras käytännössä kaikessa: erityisesti yksi asia kuitenkin takaa tamperelaisille hyvät lähtökohdat Superpesikseen

4.8.2019 18:50

Aamulehti

Manse PP:n tarunhohtoinen kausi sai sunnuntaina kruununsa, kun joukkue tykitti Ylivieskan Kuulan kumoon ensimmäisellä jaksolla. Jaksovoitto tiesi sitä, etteivät Oulun Lippo saati Haminan Palloilijatkaan pysty enää mitenkään haastamaan tamperelaisia runkosarjan voitosta.

Näin ollen Manse PP:n pitkään himoitsema nousu maan korkeimmalle sarjatasolle Superpesikseen toteutui vihdoin sunnuntaina.

Manse PP:n ei tarvitse tällä hetkellä muistella aiempien vuosien nousukarsintapettymyksiä. Nyt seura voi nauttia vihdoin pitkäjänteisestä työstä, jota pelinjohtaja Mika Kulmala etunenässä on seuran eteen tehnyt.

Manse PP:stä on nimittäin kehittynyt erityisesti tänä vuonna kokonaisvaltaisesti kivenkova joukkue, eikä heikkoa kohtaa meinaa löytyä etsimälläkään. Tamperelaisjoukkue on ollut kuluvalla Ykköspesis-kaudella hyvä kaikessa: se on lyönyt eniten juoksuja, päästänyt ylivoimaisesti vähiten juoksuja ja hävinnyt ainoastaan yhden ottelun.

Erityisesti tamperelaisten hyvin roolitettu ulkopeli on asia, joka antaa joukkueelle hyvät lähtökohdat myös Superpesikseen. Maan pääsarjassa häntäpään joukkueiden suurimmat erot kärkijoukkueisiin löytyvät nimittäin räpylästä, joka heikommilla joukkueilla vuotaa usein turhan helposti.

Manse PP:llä tuota ongelmaa ei ole ainakaan tällä kaudella näkynyt. Sen osalta lähtökohdat ovatkin hyvät verrattuna muihin viime vuosina nousseisiin joukkueisiin.

Nousu Superpesikseen on varmasti iso asia monille, jotka ovat olleet Manse PP:n toiminnassa pitkään mukana.

Asia on iso myös Superpesikselle ja sen joukkueille, jotka todennäköisesti riemuitsevat tällä hetkellä lähes yhtä paljon kuin tamperelaiset. Pesäpallo on saanut vihdoin uuden kaupunkijoukkueen.

Manse PP saakin hyvän aseman Superpesiksessä nimenomaan maantieteellisen sijaintinsa vuoksi, joka tuonee pääsarjalle runsaasti lisää näkyvyyttä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut