Manse PP:n Jarkko Paloniemi arvottaa Superpesis-nousun korkealle - Urheilu - Aamulehti

Jarkko Paloniemi on kokenut molemmat Manse PP:n nousut tällä vuosikymmenellä: ”Tämä oli meille se kultamitali”

Aamulehti

Jarkko Paloniemi kotiutti sunnuntaina kertaalleen. Lyöjäjokeri sanoo uran olevan nyt lopullisesti ohitse.

5.8.2019 7:30

Manse PP:n unelma Superpesiksestä kävi vihdoin toteen sunnuntaina, kun joukkue tuuletteli nousuaan antaumuksella Kaupin pesäpallostadionilla.

Manse PP ratkaisi ottelun totuttuun tyyliinsä, kun se voitti ottelun 2-0-lukemin ja nappasi kolme pistettä Ylivieskan Kuulalta. Nousuun riitti yksi piste, jonka Manse PP varmisti jo ensimmäisen jakson voitolla.

Ottelun yksi ratkaisijoista oli Jarkko Paloniemi, joka avasi ensimmäisen jakson näpyllään tamperelaisten juoksutilin.

– Tässä on paljon töitä takana. Tiedostimme jo kauteen lähdettäessä, että tämä on selkeä tavoite ja nyt, kun se konkretisoituu, niin tuntuuhan se hyvältä.

Paloniemi oli kertonut jo ennen ottelua lopettavansa uransa tähän kauteen.

– Kun ura loppuu tällaiseen paikkaan ja saimme nousun, mitä olemme hakeneet jo useita vuosia, niin kyllä tämä menee niiden vuoksi urani saavutuksissa korkeimmalle tällä hetkellä.

Manse PP:n lyöjäjokeri ehti lopettaa uransa jo kertaalleen viime kauteen. Veri kuitenkin veti sen verran pesäpallokentille, että Paloniemi päätti palata jokeripaitaan toukokuussa.

Nyt ura on kuitenkin lopullisesti ohitse, sillä Paloniemi muuttaa perheineen Englantiin töiden perässä kahden viikon päästä.

– Nyt voi sanoa, että ura on sataprosenttisesti siinä. Jos harrastepesikselle saa jättää prosentin, niin jätetään se sille, Paloniemi hymyilee.

Paloniemi on ollut Manse PP:n mukana jo vuodesta 2013 alkaen, jolloin seura nousi Suomensarjasta Ykköspesikseen.

– Sitä asiaa olen tuossa eilen ja tässä aamupäivästä pyöritellyt. Tämä tuntuu tällä hetkellä todella hienolta. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla tässä mukana, Paloniemi sanoo.

– Jollekin mitali on se, että saa SM-kultaa syyskuussa. Tämä oli meille se kultamitali, Paloniemi päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos