Päivän vetovihje: Suomalaistähdet kohtaavat – onko Patrik Laineesta vastaamaan Aleksander Barkovin hirmuvireeseen? - Urheilu - Aamulehti

Suomalaistähdet kohtaavat – onko Patrik Laineesta vastaamaan Aleksander Barkovin hirmuvireeseen?

Patrik Laine kohtaa hyvän ystävänsä Aleksander Barkovin.

14.11.2019 16:24

Päivän pelipoiminta on kahden suomalaistähden ryydittämä Florida–Winnipeg.

Päivän kiinnostavin peli

Aleksander Barkov on NHL:ssä kuuden pistepelin putkessa. Kymmenessä viime ottelussaan Barkov on iskenyt hurjat 5+13 tehot.

Barkov on tällä hetkellä lähes kaikki kaikessa Floridalle. Joukkue on voittanut kymmenestä viime ottelustaan kuusi ja noussut pudotuspelipaikkaan oikeuttaville sijoille sarjataulukossa.

Floridan vastustaja Winnipeg on sekin kymmenen viime pelin otoksella 60 prosentin voittovireessä, ja niin ikään tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa.

Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine ei ole aivan Barkovin kaltaisessa vireessä (marraskuun viidessä pelissä vain kaksi tehopistettä), mutta edellispelissä hän sai sentään auki kauden ylivoimamaalisaldonsa tutulla tykillä.

Pelin sisällä kannattaa seurata ennen kaikkea sitä miten joukkueiden ylivoimat toimivat. Toistaiseksi Florida on ollut selvästi Winnipegiä edellä.

Floridan ylivoiman onnistumisprosentti on sarjan seitsemänneksi paras (24,6%), kun Winnipeg on vasta sijalla 23 (16,7). Huomion arvoista on myös se, että alivoimallakin Winnipeg kuuluu aivan sarjan häntäkastiin olleen kolmanneksi huonoin ylivoiman tappaja prosentilla 72,5. Floridan lukema tässä tilastossa on sarjan keskikastia (81,6).

Floridan kuuluu ottelussa olla niukka suosikki, mutta ei aivan niin selkeä kuin Veikkaus laskee. Myös runsasmaalisuus on tässä pelissä hyvin todennäköistä. Ottelu alkaa kello 2.00.

Päivän paras vetovihje

Veikkaus tarjoaa sekä Winnipegin suorasta 60 minuutin voitosta (kohde 5770, kerroin 3,30) että lopullisesta voitosta (kohde 9712, kerroin 2,45) markkinoiden korkeimmat kertoimet. Etenkin lopullisen voiton 2,45 on hyvin lähellä pelikelpoista.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 88/168, palautusprosentti 98.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: