Koovee päihitti Classicin naisten salibandyliigassa - Urheilu - Aamulehti

Kooveen salibandynaiset hyvässä vireessä – sunnuntain paikallisottelu tuotti toisen voiton alemmassa sijoitussarjassa

23.2.2020 22:56

Aamulehti

Koove otti sunnuntaina jo toisen voittonsa naisten salibandyliigan alemmassa sijoitussarjassa.

Paikallisottelu Classicin kanssa noudatti samaa kaavaa kuin kuin lauantainen kotipeli TPS:ää vastaan: ensimmäisessä erässä voitto, toisessa tasapisteet ja kolmannessa vastustajasta ohi. Sunnuntaina maalit jakautuivat Kooveen hyväksi 6–2 (1–0, 1–1, 4–1).

Päävalmentaja Kari Lehtisalo oli erityisen tyytyväinen joukkueensa nousujohtoiseen suoritukseen. Lisäksi tehopisteitä ropisi kaikille kentällisille ja yhteensä seitsemälle pelaajalle.

–Tämän kauden materiaali näyttää siltä, että meillä on kolmeen kenttään laadukkaat ryhmät, joista kaikki pystyvät tarvittaessa ratkomaan pelejä, valmentaja kehuu urheilijoitaan.

Classicin päävalmentaja Jami Herrala myönsi, että Koovee ansaitsi voittonsa laadukkaammalla viimeistelyllä, mutta oman joukkueen tappio ei lannistanut häntä.

–Pelasimme palloa ihan hyvin, mutta kaverit olivat omassa päässämme aika hyviä. Meidän pitää pystyä parempaan, jos meinaamme voittaa. Koetamme saada omaa peliämme paremmaksi, jotta olemme valmiina, kun pleijarit alkavat, hän viittasi maaliskuun alussa alkaviin pudotuspeleihin.

–Kyllähän tämä välisarja on vähän tällainen, että pudotuspelejä odotellessa mennään, Herrala jatkoi.

Classic pelaa sijoitussarja-B:ssä vielä kertaalleen Kooveeta ja kahdesti TPS:ää vastaan. Kooveella on Classic-ottelun lisäksi jäljellä yksi TPS-kohtaaminen, ja joukkue hakee lisää voittoja.

– Noista peleistä on mahdollista saada henkistä latausta ja tiettyä yliotetta, joita tarvitaan ja jotka toivottavasti kantavat myös pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, Lehtisalo linjaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut