Mikko Korhonen teki parin The Openin kolmannella kierroksella - Urheilu - Aamulehti

Korhonen takoi tasapaksun kierroksen Britannian avoimessa golfturnauksessa

Korhosen kokonaistulos 141 lyöntiä riittää helposti viikonlopun kierroksille selviytyvien 70 parhaan pelaajan joukkoon.

20.7.2019 19:30

Portrush

Ammattilaisgolffari Mikko Korhonen jakaa 40. sijaa Britannian avoimessa golfturnauksessa, kun kilpailun kolmas kierros on vielä kesken. Korhonen teki lauantaina kolme bogia ja kolmea birdieä.

Suomalaisen tulos 71 lyöntiä on kentän par-tulos. Korhosen kokonaistulos kolmen kierroksen jälkeen on yksi alle parin.

Korhosen lyöminen olisi antanut lauantaina mahdollisuuden kovaankin tulokseen, mutta suomalaisen putit eivät uponneet toivotulla tavalla. Suomalainen pääsi tuulen kääntyessä aloittamaan kierroksensa myötätuulessa, mutta teki heti ensimmäisellä reiällä bogin.

Korhonen onnistui tekemään birdien kolmannelle ja seitsemännelle reiälle, mutta useista hyvistä lähestymislyönneistä huolimatta hän teki päivän kolmannen birdiensä vasta 15. reiällä.

Yhdeksännellä reiällä Korhosen avauslyönti päätyi väyläbunkkeriin ja suomalainen joutui lyömään yhden lyhyen välilyönnin päästäkseen takaisin peliin. Kentän ensimmäisen puoliskon päättäneeltä reiältä kirjattiin siten tulokseksi bogi.

Kentän 11. reikä on ollut läpi viikon Korhoselle vaikea reikä. Torstaina Korhonen teki reiälle tuplabogin ja perjantaina bogin. Lauantaina tuloskorttiin kirjattiin taas bogi, kun Korhosen avaus karkasi karheikkoon ja toinen lyönti ei tavoittanut viheriötä. Viimeiset seitsemän reikää Korhonen pelasi yhden alle.

Kilpailun kärkimiehet Yhdysvaltojen J. B. Holmes ja Irlannin Shane Lowry lähtivät liikkeelle juuri ennen Korhosen päätettyä kierroksensa. Korhosen päättäessä kierroksensa johtotulos oli Holmesin kymmenen alle parin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos