Michael Besselink jatkaa BC Nokiassa - Urheilu - Aamulehti

BC Nokia jatkaa sopimusten solmimista - loukkaantumisista urallaan kärsinyt Michael Besselink jatkaa

Viime kausi katkesi loukkaantumisen vuoksi jo alkukaudesta. Ennen Nokialle siirtymistään Michael Besselink haki kokemusta Yhdysvaltojen yliopistokoripallosta.

BC Nokian ja Michael Besselinkin (oikealla) yhteistyö jatkuu myös ensi kaudella. Kuva viime kaudelta.

3.6.2020 14:25

Aamulehti

Miesten Korisliigan BC Nokia kiinnitti Antero Lehdon seuraksi viime kaudella nokialaisia edustaneen Michael Besselinkin.

BC Nokia jysäytti koripallopommin: Pyrintö-ikoni Antero Lehto vaihtaa paikalliskilpailijaan

21-vuotias lupaava pelaaja saapui viime kaudeksi BC Nokiaan. Sitä ennen hän pelasi Yhdysvalloissa yliopistokoripalloa Marin ja Binghamptonin yliopistojen joukkueissa.

Viime kausi jäi Besselinkillä kesken jo kahdeksan pelin jälkeen tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi. Hän ei ole pelikunnossa vielä sarjakauden alussa, vaan koripallokentille paluu on mahdollista tämän hetken arvioiden mukaan joulun aikoihin.

– Olen todella innoissani, että saimme Miken takaisin. Kun hän liittyi joukkueeseen viime vuonna, niin ensimmäisestä viikosta lähtien hän näytti tasonsa. Hänen harjoitteluintensiteettinsä on valtava ja hän tekee kaiken maksimaalisella tempolla, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson kertoo seuran tiedotteessa.

Besselinkin uralla iso loukkaantuminen ei ollut ensimmäinen. Aiemmin urallaan häneltä jäi yli vuosi väliin peleistä ristisidevamman vuoksi.

Ennen viime kauden loukkaantumistaan Besselink ehti kerätä tilastoihin 3,3 pistettä ja 2,5 levypalloa ottelua kohden, peliajan ollessa vajaat 12 minuuttia.

– Me ehdimme jo nähdä väläyksiä minkälaisesta pelaajasta on kyse, kun hän on terveenä, Gibson kertoo Besselinkin potentiaalista.

Vuonna 1999 syntyneen Besselinkin ja BC Nokian sopimus on mallia 1+1 vuotta. Toinen vuosi on molempien osapuolten välinen optio.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut