OrPo vahvistaa rivejään yleispelaaja Annukka Paloniemellä - Urheilu - Aamulehti

OrPo vahvistaa rivejään – Yleispelaaja Annukka Paloniemi joukkueen uusi hankinta

Annukka Paloniemi on OrPon uusi vahvistus.

12.5.2020 22:06

Aamulehti

OrPon naisten lentopallon mestaruusliigajoukkue ja Annukka Paloniemi, 24, ovat tehneet yhden kauden mittaisen sopimuksen.

Paloniemi on yleispelaaja ja aloittaa seitsemännen kautensa pääsarjassa. Otteluita on takana 170. Liigatuntuman haku alkoi Kuortaneen joukkueessa. Sen jälkeen Paloniemi on pukeutunut Pölkyn, LP Kangasalan ja LP Vampulan pelipaitaan. Saaliina on yksi SM-pronssi. Sata liigapeliä on takana, kun seitsemäs liigakausi pyörähtää käyntiin.

– On hyvä päästä pelaamaan lähelle opiskelupaikkakuntaa. Opiskelen luokanopettajaksi Tampereella. Olen jo kasvatustieteiden kandidaatti ja maisterin tutkinto valmistaa minut luokanopettajaksi. Asun Tampereella, Paloniemi kertoo OrPon tiedotteessa.

Vilppulan Tähden tasokkaan juniorivalmennuksen hedelmiin lukeutuva Ada Aronen, 17, pääsee mittaamaan naisten Mestaruusliigan kovuutta tehtyään yhden kauden mittaisen sopimuksen OrPon kanssa. Hän hyppää suoraan kakkossarjasta liigatasolle. Tähden kakkossarjajoukkueessa hän pelasi hakkurin tontilla. Aronen on OrPossa kehityspelaajana, joten hän voi pelata edelleen myös Tähden joukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut