Sarjanousija Ruh Brestin riittävyys jälleen puntarissa – Slavija Mazyrin voittoputkeen yksi täppä lisää? - Urheilu - Aamulehti

Sarjanousija Ruh Brestin riittävyys jälleen puntarissa – Slavija Mazyrin voittoputkeen yksi täppä lisää?

Kuvituskuva.­

13.4.2020 15:32

Maanantain pelinosto löytyy Valko-Venäjän liigasta.

Päivän kiinnostavin peli

Maanantain ainut merkittävä jalkapallo-ottelu löytyy Valko-Venäjän sarjasta, missä kauden neljäs ottelukierros päättyy Slavija Mazyr – Ruh Brest -peliin. Tässä kohtaavat viime kauden sarjanousija Slavija Mazyr ja tämän kauden tulokas Ruh Brest.

Slavija Mazyr on siinä mielessä joukkueista paljon rutinoituneempi, että se on perustuttu jo vuodesta 1987 ja sillä on sarjan mestaruuksiakin kaksi – vuosilta 1996 ja 2000.

Edelliskauden se pelasi kuitenkin maan kakkostasolla. Viime kaudella Slavija Mazyr sijoittui keskikastiin kahdeksanneksi.

Ruh Brest on tuore tulokas sarjassa ja koko maan jalkapallokartalla.

Seura perustettiin vasta 2016 ja on noussut sarjaporras per kausi täksi kaudeksi pääsarjaan.

Itse olen alusta saakka ollut hieman epäileväinen joukkueen riittämisestä heti pääsarjassa, eikä Ruh Brestin aloitus kovin lupaava ole ollutkaan. Vaikka joukkue avauspelissään – sarjanousijan innolla –voittikin Dinamo Misnkin vieraissa 1–0, maalinteko on sen jälkeen jäänyt haaveeksi.

Tilillä on nyt peräkkäin kaksi 0–1-tappiota.

Slavija Mazyr aloitti kauden vaisulla pelillä Slutskia vastaan (1–3-tappio), mutta sen jälkeen joukkue on voittanut jo paljon paremmilla esityksillä sekä BATE:n että Brestin. Pidänkin Slavija Mazyria tässä paljon Ruh Brestiä parempana joukkueena.

Ottelu alkaa kello 17.30.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti tässä kannattaa ehdottomasti pelata kotijoukkue Slavija Mazyria kertoimella 1,93 (kohde 3404).

Uskon Slavijan kertoimen tulevan alaspäin ennen pelin alkua.

Ottelu on luultavasti myös vähämaalinen, mutta kohteessa 3409 tällä hetkellä alle 2,5 maalista luvattu 1,50-kerroin ei aivan kata kuitenkaan riskiä.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122 prosenttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?