Koovee ja Tappara aloittavat pelaajayhteistyön – Mestis-seura saa hyvän mahdollisuuden menestyä, Ilveskin on edelleen vahvasti mukana - Urheilu - Aamulehti

Koovee ja Tappara aloittavat pelaajayhteistyön – Mestis-seura saa hyvän mahdollisuuden menestyä, Ilveskin on edelleen vahvasti mukana

Koovee lähtee toiseen Mestis-kauteen vahvalla joukkueella.

26.4.2019 14:14 | Päivitetty 26.4.2019 14:42

Päättyneelle kaudelle jääkiekon Mestikseen palannut Tampereen Koovee aloittaa pelaajayhteistyön Tapparan kanssa. Asian vahvisti Aamulehdelle Kooveen toimitusjohtaja Pekka Hemmilä.

– Tämä oli tarkoitus julkistaa ensi viikolla, mutta nyt kun kysyit, niin totta se on, Hemmilä toteaa.

Tappara on tehnyt viime kaudet yhteistyötä Lempäälän Kisan kanssa. Koovee on puolestaan operoinut Ilveksen kanssa.

Jatkossa molempien tamperelaisseurojen pelaajia nähdään Kooveen paidassa. Aamulehden tietojen mukaan LeKin jatko Mestiksessä ei ole varmaa.

Koovee joutui keväällä karsimaan sarjapaikastaan, mutta säilytti sen päävalmentaja Juha Pajuojan komennossa. Ensi kaudella pääluotsina toimii LeKissä vuosia vaikuttanut Miikka Kuusela.

Yhteistyösopimustenkin kautta Koovee on rakentamassa kaudeksi 2019-20 iskukykyistä joukkuetta. Pelaajistoon kuuluvat esimerkiksi Jere Helenius (KeuPa), Otto Mäkinen (TuTo) ja Kooveessa jatkava Vili-Jesper Koivula.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo suhtautuu Tapparan mukaantuloon rauhallisesti.

– Se ei vaikuta meihin juurikaan. Olemme jatkossakin Kooveen varsinainen yhteistyöseura, Jalo sanoo.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen on hyvillään siitä, että seuralla on varmuudella ainakin yksi yhteistyötaho Mestiksessä.

– Kooveellekin lähtökohta tulevaan kauteen on nyt hyvä. Tappara on toki koko ajan hereillä myös siitä, mitä Lempäälässä tapahtuu, Leinonen kertoo.

Muokattu kello 14.25 ja 14.40: lisätty Risto Jalon ja Mikko Leinosen kommentit aiheeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut