Päivän vetovihjeet: Ovatko maalijuhlat ohi Stanley Cupin finaaleissa? - Urheilu - Aamulehti

Ovatko maalijuhlat ohi Stanley Cupin finaaleissa? Tuukka Rask mahdollistaa sen käytännössä aina

NHL:n finaalisarja lähestyy ratkaisuvaiheitaan, kun vuorossa on jo viides peli.

Pystyykö Tuukka Rask pysäyttämään St. Louisin?

6.6.2019 15:06

Ei olisi mikään varsinainen yllätys, vaikka aikaisempien otteluiden maalijuhlat vaihtuisivat tässä vaiheessa tarkempaan puolustustaisteluun.

Päivän kiinnostavin peli

Maalimäärällisesti finaalit ovat toistaiseksi olleet runsasmaalisia, kun neljässä pelissä on tehty yhteensä 25 maalia (6,25 per peli). Vaikka peli on yleisestikin muuttunut tällä kaudella NHL:ssä runsasmaalisempaan suuntaan, ja vaikka valmentajat ottavat maalivahtejakin pois aikaisempaa aikaisemmin loppuhetkien tappiotilanteissa, kuuluu näin tärkeisiin otteluihin edelleen maalimäärissä ottaa vähän korjausta alaspäin.

Toistaiseksi jokaisessa finaalissa on syntynyt melko aikainen avausmaali, mikä on johtanut pelin avautumiseen ja sitä kautta myös runsasmaalisuuten. Toisenlaisiakin pelinkulkuja on kuitenkin olemassa.

Bostonin maalivahti Tuukka Rask mahdollistaa käytännössä aina vähämaalisen tuloksen, ja kun St.Louisin Jordan Binningtonkin oli viimeksi ainakin joten kuten toipunut kolmannen pelin upotuksesta, ei viidennen pelin erilainen (vähämaalisempi) luonne saa tulla nyt yllätyksenä.

Ottelu alkaa perjantain vastaisena yönä kello 3.00.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Veikkaus tarjoilee Bostonin menestyksistä viidenteen peliin aivan markkinan kärkeen kuuluvia kertoimia. Jo sekä lopullisen voiton 1,65 (kohde 3361) että 60 minuutin voiton 2,13 (kohde 3360) ovat tasakärkiä ja Bostonin yli yhden maalin voitosta luvattu 2,90 (kohde

3362) jopa selvä toppi. Voittajapuolen parhaat pelivalinnat löytyvät nyt näistä vaihtoehdoista. Itselleni illan kiinnostavin vetovaihtoehto on kuitenkin kohteen 3367 alle 5,5 maalia kertoimella 1,60.

Päivän pelit: 3367 Boston-St.Louis, alle 5,5 maalia (kerroin 1,60).

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 51/99, palautusprosentti 96%.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: