Hiihtoliitto sai lahjoituksen! Yksityishenkilö lahjoitti 300 000 euroa - Urheilu - Aamulehti

Hiihtoliitto sai upean lahjoituksen – tilille kilahti 300 000 euroa yksityishenkilöltä!

Tuki ohjataan tiedotteen mukaan suoraan nuorille maastohiihtäjille.

Yksityishenkilön lahjoittama summa on merkittävä.

17.2.2020 16:33

Suomen Hiihtoliitto on saanut yksityishenkilöltä peräti 300 000 euron lahjoituksen. Hiihtoliitto kertoi asiasta tiedotteessaan maanantaina.

Lahjoitussumma ohjataan tiedotteen mukaan suoraan nuorten maastohiihtäjien tukemiseen.

Kuka lahjoitti näin mojovan summan? Sitä ei kerrota, koska henkilö haluaa pysyä anonyyminä. Hän kuitenkin haluaa olla mukana tukemassa nuorten hiihtäjien kehitystä.

”Kävimme asiasta alustavia keskusteluja lahjoittajan aloitteesta jo pitkin syksyä 2019. On aivan ainutlaatuista, että yksityishenkilö on näin merkittävällä summalla mukana urheilun kehittämisessä. Tämä antaa meille erinomaisen mahdollisuuden kohdistaa lisää resursseja lupaaviin nuoriin ja valmennukseen. Olemme erittäin kiitollisia suomalaisittain merkittävän tasoisesta lahjoituksesta”, Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi sanoi tiedotteessa.

Hiihtoliiton asiantuntijat ja lahjoittaja ovat suunnitelleet yhdessä, miten summa kohdistetaan tukemaan nuoria parhaiten.

Summaa on mahdollista käyttää lupaavien nuorten alle 18-, 20- ja 23-vuotiaiden harjoittelu- ja valmistautumistukeen, esimerkiksi leiritys- ja valmennuskuluihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos