LVS: LeKi Hockey Oy konkurssiin – tulevaisuus auki - Urheilu - Aamulehti

LVS: LeKi Hockey Oy konkurssiin – tulevaisuus auki

14.5.2019 7:30

Mestis-toimintaa pyörittänyt osakeyhtiö LeKi Hockey Oy on jättänyt torstaina 9. toukokuuta konkurssihakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen.

LeKi Hockey ei saanut jääkiekkoliitolta enää Mestis-lisenssiä, joten velkaiselle yritykselle ei juuri vaihtoehtoja jäänyt kuin hakeutua vararikkoon.

Asiasta kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomat.

Lempäälän Kisa 1955 Jääkiekko ry haki jääkiekkoliitolta paikkaa maan kolmanneksi korkeimmalta tasolta eli Suomi-sarjasta.

LeKi ry:n perusteluna oli se, että Tampereen alueella on paljon nuoria pelaajia, ja myös LeKin oma A-nuorten joukkue menestyi Mestis-tasolla hyvin, joten pelaajapohja on vankka.

Tiettävästi Jääkiekkoliitto olisi kuitenkin epäämässä paikan Suomi-sarjasta ja tarjoamassa paikkaa alueellisesta kakkosdivisioonasta.

– Neuvonpito jääkiekkoliittoon on vielä kesken, joten mitään satavarmaa päätöstä tulevan kauden sarjapaikasta emme ole tehneet, tiedottaa LeKi Jääkiekko ry:n puheenjohtaja Mika Heikkilä.

Aiemmin Jääkiekkoliiton lisenssikomitea ei myöntänyt Mestiksen lisenssiä LeKi Hockey Oy:lle.

Selkeänä perusteena oli LeKin synkkä taloustilanne.

Päättynyt kausi jäi Lempäälän Kisan vuonna 2007 alkaneen Mestis-taipaleen viimeiseksi ainakin tällä erää. LeKi pelasi viimeisellä kaudellaan mainiosti ja sijoittui Mestiksessä neljänneksi.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat