Manse PP voitti Seinäjoen naisten Superpesiksen ensimmäisessä puolivälierässä - Urheilu - Aamulehti

Naisten Superpesiksen pudotuspelit alkoivat: Manse PP löi Seinäjoen Maila-Jussit supervuorossa yhdellä juoksulla

Manse PP:n Kirsi Ala-Lipasti oli tulessa ensimmäisessä puolivälieräottelussa Seinäjokea vastaan. Hän toi joukkueelleen neljä ja löi yhden juoksun.

11.8.2019 19:49 | Päivitetty 11.8.2019 22:35

Aamulehti

Naisten Superpesis-kausi eteni sunnuntaina pudotuspeleihin. Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut Manse PP aloitti puolivälieräkamppailunsa vieraissa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan, joka oli myös tamperelaisten lisäottelupari runkosarjassa. Seinäjoki oli runkosarjan neljäs.

Ensimmäinen puolivälierä päättyi supervuoron jälkeen vierasjoukkueen voitoksi 2–1 (1–2, 10–4, 1–0). Kotijoukkue Seinäjoki hävisi myös runkosarjassa neljästä ottelusta kolme Mansea vastaan.

Ensimmäisellä jaksolla Manse PP:n ainokaisen juoksun löi Laura Karjalainen ja toi Ida Lähde. Emäntien juoksuja olivat lyömässä Aino-Kaisa Mantere ja Susanna Ojala, tuomassa Laura Kerola ja Johanna Karjanlahti.

Manse PP:n pelinjohtajan Jarkko Pokelan mukaan joukkue sai rakennettua ensimmäisellä jaksolla jo hyviä tilanteita, vain juoksujen lyönti takkusi.

– Mielestäni koko peli oli meidän hallussa, mutta päästimme vähän turhilla jutuilla kaveri lyömään kaksi juoksua. Siinä jäi kolmoselta yksi palo ottamatta ja heti perään tuli tietysti juoksu, Pokela arvioi ensimmäistä jaksoa.

Toisella jaksolla sisävuorossa aloittanut Manse PP iski kaasun pohjaan ja teki 10 juoksua. Kirsi Ala-Lipasti löi juoksuista yhden ja toi peräti neljä. Henna Suominen löi kolme juoksua, joista yksi oli Ala-Lipastin tuoma. Seinäjoen neljästä juoksusta kaksi jälkimmäistä tuli Kerolan ja Netta Rummukaisen päästyä harhaheitosta kotipesään.

Supervuoroparissa Manse PP:n Susanna Kylä-Kause löi Ida Lähteen kotiin, mikä riitti vuoron ja koko ottelun voittojuoksuksi.

– Olen tyytyväinen koko peliin. Toisen jakson alussa saimme vähän säkälläkin juoksuja, mutta olimme selkeästi edellä. Supervuorokin oli tosi hyvä. Tämä oli hyvä startti pudotuspeleihin, ja vaikka olisimme hävinneetkin, jatkoon olisi silti ollut luottavainen olo, Pokela kehuu.

Manse PP pelaa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan seuraavan kerran tiistaina Kaupissa. Ottelu alkaa kello 17.30. Pudotuspelit pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Täsmennys 11.8.2019 klo 22.33: Otsikkoon lisätty tieto supervuoroparin ainoasta juoksusta. Lisäksi täsmennetty ensimmäisen kappaleen paikallispari-sana lisäottelupari-termiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos