Uskonsa kerran menettänyt Jari Tervo ei enää epäile Huuhkajien EM-kisapaikkaa - Urheilu - Aamulehti

Masokistin opas Suomi-jalkapallon kipeimpiin pettymyksiin – Uskonsa kerran menettänyt Jari Tervo ei enää epäile Huuhkajien EM-kisapaikkaa: "Päivääkään en vaihtaisi pois, mutta yhden illan kyllä”

Kirjailija Jari Tervo on kannattanut Suomen jalkapallomaajoukkuetta yli 50 vuotta. Kokosimme Tervon kanssa katkerien tappioiden helminauhan tähän juttuun, sillä 15. marraskuuta 2019 patoutuneet traumat voivat kaikota kertarysäyksellä. Nyt historiallinen arvokisapaikka on enää Liechtenstein-voiton päässä. Tervokin on palannut television ääreen parin vuoden tauon jälkeen. Toinen kirjailija ja jalkapallon syvä tuntija Jukka Pakkanen on ilokseen väärässä maajoukkue-ennustuksessaan.

Nykyisestä maajoukkueen itseluottamuksesta kertoo, että keskikenttäpelaaja Joni Kauko nostaa kädet ylös maalin merkiksi jo ennen kuin hyökkääjä Teemu Pukki on ehtinyt roikottaa pallon yli Armenian maalivahdin ja maaliin.­

2.11.2019 10:09

Se on siinä – vai onko? Suomen jalkapallomaajoukkueen pitää enää voittaa Liechtenstein. On hyvä muistaa, että pientäkään maata vastaan voitto ei ole varma. Monesti paniikki on iskenyt viime hetkillä, katkerana kipuna ja "taasko meille kävi näin" -tuskanhuutoina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?