Antti Teivainen tuuletti kainaloitaan Teivon loppusuoralla - Urheilu - Aamulehti

Antti Teivainen tuuletti kainaloitaan Teivon loppusuoralla

Anti Teivainen meni menojaan Teivon Magic Monday -illassa.­

26.10. 21:30

Teivon syyskauden ensimmäisten Magic Monday -ravien Toto65-rivin avausstartti sujui vihtiläisen Ari Moilasen ja viisivuotiaan tamma Essie Gonzalesin tahdissa. Kovasta avauksesta huolimatta Moilanen korkkasi lähdön ajalla 15,8a/2 100 metriä.

– Tamma oli tosi hyvä, vaikka avauspuolikas mentiin What a Feelingin johdolla kymppiä. Hevosella oli vielä voimia tallella, kun se tuli maaliin, Moilanen kehui ajokkiaan.

Teivon toinen lähtö oli puolestaan Antti Teivaisen heiniä. Teivainen kaasutti auton takaa Com Tuffilla kutosradalta keulaan ja startti oli sen jälkeen ajettu. Matias Salon tallin ruunan voittoaika oli 16,2a/2 600 metriä.

– Voitto oli tällä kertaa niin helppo, että pystyin jopa tuulettamaan kainaloita loppusuoralla, Teivainen totesi startin jälkeen.

Tampereen viimeisessä lähdössä Olli Koivusella oli sama taktiikka kuin Teivaisella: kaasu pohjaan auton takaa ja keulaan. Koko matkan johdon jälkeen Koivusen ohjastaman Matter Of Factin voittoaika oli 14,5a/2 100 metriä.

– Piikkipaikka oli voiton avain. Nelivuotias tamma on lahjakas hevonen, Koivunen kertoi.

Toto65-pelin kolme muuta lähtöä ajettiin Oulussa. Äimäraution radan voittajat olivat Ville Pohjolan Boogiewoogie Laday, Hannu Hietasen yllättäjä Trouble Leader ja Kari Alapekkalan Minto’s Don Juan.

Kuusi oikein rivi palautti 109,20 ja vitoset 3,88 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?