Classic alkaa olla taas mitalikunnossa vaikean alun jälkeen – ”Siihen uskoo nyt koko joukkue” - Urheilu - Aamulehti

Classic alkaa olla taas mitalikunnossa vaikean alun jälkeen – ”Siihen uskoo nyt koko joukkue”

Classic voitti Kooveen naisten salibandyliigan paikallispelissä.

Classicin Michaela Sponiarova (vas.) ja Kooveen Johanna Homi taistelivat pallosta Linnainmaan liikuntakeskuksessa.

4.1.2020 17:28

Classic kaatoi lauantaina Kooveen naisten salibandyliigassa maalein 7–6 (2–1, 3–4, 2–1). Kaksi maalia tehnyt Meri Jokinen laukoi voittomaalin ajassa 58.11. Classic nousi sarjassa tasapisteisiin Kooveen kanssa.

Classicilla on nyt kahdeksan ottelun pisteputki, voittoja niistä on seitsemän. Kaksi maalia tehneellä Michaela Sponiarovalla on koossa 13 maalia, Jokisella 12. Classicin kapteeni Sanni Nieminen löytää parannettavaa etenkin puolustuspelissä.

– Olemme hyvällä tiellä ja mitali on tavoite. Siihen uskoo nyt koko joukkue, itseluottamus on kasvanut koko ajan, Nieminen sanoi.

Classicin 11 kauden mitaliputki päättyi viime keväänä, kun loppusijoitus oli kahdeksas. Rajun sukupolvenvaihdoksen käynyt joukkue pelasi hyvin jo keväällä ja hävisi puolivälierissä voitoin 1–3 hopeaa voittaneelle Porvoolle.

Tämä kausi alkoi viiden ottelun tappioputkella, mutta vastassa oli viime kauden parhaat. Kun voittoputki alkoi 27. lokakuuta, Classic on kaatanut niin liigakakkosen kuin -kolmosenkin.

Nieminen ja Alisa Pöllänen ovat käytännössä ainoat menestysvuosilta jäljellä olevat pelaajat.

– Vuosia tehty hyvä juniorityö alkaa näkyä, Nieminen korosti.

Nieminen on jokaisella kaudellaan voittanut mitalin: viisi kultaa ja kolme hopeaa 2011–18. Viime kauden hän pelasi Sveitsissä, mutta palasi MM-kisojen takia Classiciin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos