Vetovihje: ManU ja Chelsea iskevät yhteen Valioliigan huippuottelussa - Urheilu - Aamulehti

ManU ja Chelsea iskevät yhteen Valioliigan huippuottelussa – onko lontoolaisten vuoro voittaa?

Manchester United ja Chelsea kohtaavat maanantaina jo kolmannen kerran tällä kaudella.

17.2.2020 14:46

Illan pelivalinta on Valioliigan Chelsea–Manchester United-ottelu.

Päivän kiinnostavin peli

Chelsea–Manchester United-ottelussa pelataan ennen kaikkea viimeisistä Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Manchester Cityn europannasta riippuen Valioliigasta pääsee Mestarien liigaan sijoilta neljä tai viisi. Tällä hetkellä Chelsea on neljäntenä, kuusi pistettä edellä yhdeksäntenä olevaa ManUa. Kyseessä on siis klassinen kuuden pisteen ottelu.

Kauden kaksi aikaisempaa keskinäistä kohtaamista ovat menneen manchesteriläisille. Valioliigassa United suorastaan murskasi Chelsean kauden avauksessa kotonaan 4–0 ja Liigacupissakin Chelsea hävisi kotonaan Unitedille 1–2. Tämän illan otteluun Chelsea lähtee kuitenkin jopa noin 50-prosenttisena suosikkina.

Kokoonpano-osastolla huomio kannattaa kiinnittää Unitedin poissaolojen (Paul Pogba, Marcus Rashford ja Scott McTominay) lisäksi joukkueen pariin uuteen hankintaan Odion Ighaloon ja Bruno Fernandesiin. Näistä pelaajista toivotaan apua hyökkäyspään viimeaikaiseen tehottomuuteen.

Chelsea pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllään Christian Pulisicia lukuun ottamatta.

Nykyisillä voittajakertoimilla jännitysvetoon sopii paremmin kotijoukkue Chelsea.

Vaikka pelistä ei mitään varsinaista maalijuhlaa olekaan syytä odotella, on ottelun paras pelivalinta kuitenkin se, että molemmat joukkueet tekevät maalin (kohde 4237, kerroin 1,70).

Ottelu alkaa kello 22.

Päivän paras vetovihje

Maanantain parhaat pitkävetohaut löytyvät KHL:n SKA Pietari–Admiral-ottelusta.

SKA on ollut viime otteluissaan pelillisesti leimallisen hyvä – huomattavasti alkukautta parempi. 12 viime ottelustaan pietarilaiset ovat voittaneet 11.

Vastaavasti pudotuspelipaikkahaaveensa jo käytännössä kadottanut Admiral on sukeltanut viime otteluissaan. Admiral on hävinnyt neljä viimeistä peliään suoraan varsinaisella peliajalla maalierolla 3–18 – ja nyt vastassa on sarjan kovavireisin joukkue vieraissa.

Mahdollisia pelivalintoja ovat tasoitukselliset SKA:n voitot kohteista 8339 ja 8340, kohteen 8349 SKA yli 3,5 maalia sekä kohteen 8351 Admiral alle 1,5 maalia. Näistä maistuvin tapaus on SKA:n yli 3,5 maalia kertoimella 2,05.

Ottelu alkaa kello 18.30.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 18/22/154%

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: