Classic on kääntänyt kurssinsa täydellisesti murheellisen alun jälkeen – Paikallispelistä luvassa kova taisto: ”Tarkoitus ottaa revanssi” - Urheilu - Aamulehti

Classic on kääntänyt kurssinsa täydellisesti murheellisen alun jälkeen – Paikallispelistä luvassa kova taisto: ”Tarkoitus ottaa revanssi”

Jami Herralan valmentama Classic on mukavassa voittoputkessa.

17.11.2019 21:04

Aamulehti

Tampereen Classicin kurssi on kääntynyt täysin naisten salibandyliigassa. Kausi alkoi murheellisesti viidellä pisteettömällä kamppailulla, mutta sen jälkeen on tullut viiden voiton suora.

Osin kurssin kääntyminen selittyy otteluohjelmalla. Sarjan kovimmat joukkueet tulivat vastaan heti alussa.

Kuitenkin myös Classicin suoritustaso on parantunut. Siitä osoituksena sunnuntainen komea voitto PSS:stä Tampere Areenalla. Sarjakakkonen kaatui selkeästi maalein 6–1 (2–0, 0–1, 4–0).

Michaela Sponiarova iski päätöserän puolivälissä kahdesti ja johdatti kotijoukkueen voittoon. Yksi sankareista oli myös maalivahti Anna-Maria Linnoinen.

– Taistelimme ja puolustimme keskustaa hyvin. Jouduimme pelaamaan aika paljon pallottomana, mutta iskimme hyvin vastaan, Classicin päävalmentaja Jami Herrala iloitsi.

Voittovire on nostanut tamperelaiset pois karsijan paikalta ja varmistamassa A-liigan paikkaa myös ensi kaudeksi.

– Onnistumiset ovat ruokkineet. Nyt pelaamme paremmin joukkueena.

Seuraavaksi edessä on kauden toinen paikallispeli, kun Classic ja Koovee kohtaavat Ideaparkissa pelattavassa ottelussa perjantaina. Koovee voitti ensimmäisellä kierroksella 5–3.

– Perjantaina olisi tarkoitus ottaa revanssi. Olimme aika arkoja ensimmäisessä pelissä, Herrala sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: