Pudotuspelit käyntiin Clausurassa - Urheilu - Aamulehti

Pudotuspelit käyntiin Clausurassa – suosikit vaarassa

22.4.2020 10:46

Keskiviikon mielenkiintoisimmat pelit löytyvät Nicaraguan jalkapalloliigasta.

Päivän kiinnostavin peli

Nicaraguan liigassa Clausurassa pelataan tänään yksiosaiset puolivälierät perussarjassa kolmanneksi sijoittuneen Diriangen FC:n ja kuudenneksi sijoittuneen Juventus FC:n sekä neljänneksi sijoittuneen WalterFerrettin ja viidenneksi sijoittuneen Art Jalapan välillä.

Puhtaasti sarjataulukon perusteella molemmissa otteluissa tasoerot ovat suuret. Totuus ei kuitenkin heikkotasoisessa sarjassa välttämättä ole tämänkaltainen, vaan päivän vire määrittää otteluiden tulosta enemmän kuin joukkueiden perusluokka.

Toki sekä Diriangen FC–Juventus FC että WalterFerretti–Art Jalapa -otteluissa myös viretekijät puoltavat suosikkeja kotietujen ohella. Silti pidän kumpaakin ottelua yleistä näkemystä tasaisempana.

Diriangen FC–Juventus FC -parista kannattaa huomioida, että Juventus voitti Diriangenin kotonaan pari viikkoa sitten puhtaasti 3–0. Myös Ferretti–Jalapa-parissa edellinen voitto on altavastaajalla, Jalapan voitettu Ferrettin kotonaan maaliskuun lopussa 2–0. Diriangenin ottelu alkaa yöllä kello 2 ja Walterferrettin ottelu kello 4.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Clausuran pudotuspelien avauskierroksen otteluissa korostuu nyt erittäin selvästi se seikka, että kun maailmassa ei tänään ole muita vedonlyöntikohteita, ovat suosikit kummassakin ottelussa aamupäivällä Suomen aikaa rajusti ylipelattuja, ja samalla kertoimissa yliarvostettuja. Kertoimet tulevat näissä otteluissa elämään päivän mittaan paljon, ja pelien alkaessa suosikkien (Diriangen FC ja WalterFerretti) kertoimet ovat lähes varmuudella tämän hetkistä korkeammalla, ja vastaavasti altavastaajien (Juventus FC ja Art Jalapa) alempana.

Tämän hetken (vihje kirjoitettu aamulla kello 10) kertoimilla sekä Juventus että Art Jalapa ovat otteluiden selvästi maistuvimpia pelivalintoja. Otteluiden vähämaalisuuden takia vedoissa kannattaa suosia tasoituksellisia kohteita. Jos kertoimet ovat ennallaan vihjeen tullessa ulos, pelisuosituksiksi kelpaavat kohteen 1120 tasoituksellinen Juventus kertoimella 2,30 ja kohteen 1125 tasoituksellinen Art Jalapa kertoimella 2,40.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122%

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos