Joonas Donskoi laukoi Sharksin konferenssifinaaliin - Mikko Rantasen kausi päättyi - Urheilu - Aamulehti

Joonas Donskoin kuiva kausi päättyi huippuhetkellä, laukoi Sharksin konferenssifinaaliin – Mikko Rantasen ja Coloradon kausi päättyi

San Jose Sharks eteni viimeisenä joukkueena NHL:n konferenssifinaaleihin, kun se voitti Colorado Avalanchen joukkueiden seitsemännessä ja ratkaisevassa kohtaamisessa 3–2.

Joonas Donskoi teki San Jose Sharksin voittomaalin.

9.5.2019 6:46

Katso videolta Joonas Donskoin 3–1-osuma, joka jäi ottelun voittomaaliksi. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

San Jose Sharks sai Colorado Avalanchea vastaan pelaamansa ottelusarjan seitsemänteen kohtaamiseen mitä parhaimman alun. Kun pelikello näytti 12:tta minuuttia, Sharks johti jo 2–0 Joe Pavelskin ja Tomas Hertlin osumilla.

Mikko Rantanen nosti Avalanchen peliin mukaan avauserän viimeisillä sekunneilla tekemällään taidokkaalla ohjausmaalilla, mutta Joonas Donskoi vei Sharksin taas kahden maalin karkumatkalle toisen erän puolivälin jälkeen. Donskoi pääsi pitkän hyökkäysmyllytyksen päätteeksi kiekkoon kaukalon kulmauksessa, kiersi maalin takaa ja laukoi kiekon ranteella etukulmasta sisään.

Donskoin maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, kun Avalanche onnistui tekemään enää vain yhden maalin, ja loppulukemat olivat näin 3–2 Sharksille.

Voittomaali oli Donskoille erityisen makea myös siksi, että hän oli osunut maalipuiden väliin edellisen kerran 10. tammikuuta. Kahden osuman väliin mahtui peräti 40 ottelun mittainen kuiva kausi.

Sharks eteni voitollaan läntisen konferenssin finaaliin St. Louis Bluesia vastaan. Idän finaaleissa kohtaavat Boston Bruins ja Carolina Hurricanes. Blues on joukkueista ainoa, jossa ei ole suomalaispelaajia.

Katso videolta Mikko Rantasen 1–2-kavennusosuma. NHL:n pudotuspelit on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut