Kontinen ja Struff taipuivat niukasti tutulle miehelle Roomassa – Peers ja Venus veivät tiukan ottelun - Urheilu - Aamulehti

Kontinen ja Struff taipuivat niukasti tutulle miehelle Roomassa – Peers ja Venus veivät tiukan ottelun

Henri Kontinen (vas.) ja Jan-Lennard Struff putosivat niukasti jatkosta Rooman Masters-turnauksessa. Kuva Melbournen alkuvuoden turnauksesta.

17.9.2020 19:24

Rooma

Henri Kontisen ja saksalaisen Jan-Lennard Struffin tie nousi pystyyn tenniksen ATP-turnauksen nelinpelin 2. kierroksella Roomassa. Kontinen ja Struff taipuivat suomalaisen entiselle parille John Peersille ja Uuden-Seelannin Michael Venusille tiukan ottelun jälkeen 6–7 (4–7), 6–3, 12–14.

Kontiselle ATP-turnaus oli ensimmäinen sitten helmikuun lopun. Massaturnauksen 1. kierroksella Kontinen ja Struff kaatoivat kolmessa erässä Ranskan avointen hallitsevat voittajat, saksalaisparin Kevin Krawietz/Andreas Mies.

–  Henkilökohtaisesti pelaaminen tuntui tänään paremmalta kuin ensimmäisessä pelissä. Vastustaja pelasi tie-breakit juuri muutaman pisteen paremmin tänään. Pienestä kiinni, Kontinen sanoi ottelun jälkeen.

Australialainen Peers toimi Kontisen nelinpeliparina lähes neljän vuoden ajan viime vuoden marraskuuhun saakka. Peers ja Kontinen voittivat yhdessä Australian avointen mestaruuden 2017 ja ATP-finaaliturnauksen kahdesti.

Kontinen kertoi, ettei ole vielä varma ensi viikon kuvioistaan. Kauden kolmas grand slam -turnaus eli Ranskan avoimet häämöttää reilun viikon päässä.

–  Pelaamme Struffin kanssa seuraavan kerran Pariisissa. Hän ei pelaa nelinpeliä ensi viikolla Hampurissa, koska haluaa säästellä vähän kroppaansa Ranskan avoimia varten. Voi olla, että otan treeniviikon tai sitten ehkä pelaan, Kontinen aprikoi.

Massalla pelaaminen maistuu 30-vuotiaalle suomalaiselle tätä nykyä.

–  Massakentät tuntuvat joka vuosi kivemmalta ja kivemmalta pelata. Harmi, että tänä vuonna on vain pari massakisaa, mutta ensi vuonna sitten lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos