Axevallan T64-kierroksen suurin suosikki tulee Heiskasen tallista - Urheilu - Aamulehti

Axevallan T64-kierroksen suurin suosikki tulee Veijo Heiskasen tallista – ei kelpaa peleihin

7.4.2020 17:08

Tiistain pelipoiminta löytyy Axevallan raveista Ruotsista.

Päivän kiinnostavin peli

Axevallan T64-pelin pelatuin hevonen on Veijo Heiskasen valmennuksessa oleva päätöskohteen Corleone D.K. Ruunan tulosrivistössä näkyy vain yksi voitto (edelliskerralta juuri Axevallasta, missä Corleone D.K. voitti keulasta helposti), mutta todellisuudessa sen kunto on tällä hetkellä tuota saldoa selvästikin parempi.

Sekä viimeksi Solvallassa että kolmanneksi edellisessä kisassaan Färjestadissa Corleone D.K. pilasi pelinsä laukkaan. Laukkojen jälkeen se osoitti kuitenkin kummassakin kisassaan erittäin vahvaa virettä, eikä sen suosikkiasemassa tänään sinänsä olekaan mitään kyseenalaistettavaa – Corleone D.K. on tämän kilpailun todennäköisin voittaja.

Mikään suursuosikki Corleone D.K:n ei kuulu nyt olla. Ei edes, vaikka sen voi jälleen olettaa hyvältä lähtöpaikaltaan olevan jopa kisan todennäköisin keulahevonen. Ainakin vihjeen kirjoitushetkellä Corleone D.K:n peliosuus on T64-pelissä niin suuri, että siihen voi harkita jopa ohipeli.

Etenkin tauolta palaava Ottens Dibaba kiinnostaa peleissä todella paljon luultavasti lopultakin aika alhaisiksi jäävillä peliprosenteillaan. Vihjeen kirjoitushetkellä Ottens Dibaban T64-prosentit ovat 8 prosenttia. Oma varovainenkin arvioni sen voitolle on noin tuplat.

Lähtö lähtee matkaan kello 22.15 ja T64-pelin menee kiinni kello 20.30.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Corleone D.K:n lähdön mielenkiintoisin hevonen on talvitaukonsa päättävä Ottens Dibaba. 7-vuotais tamma tulee Magnus Jakobssonin laatutallista ja on hyvin todennäköisesti heti hyvässä kilpailukunnossa.

Ottens Dibaba esitti nuorempana luokkahevosen otteita, josta kertoo myös sen sijoittumisprosentti 68 prosenttia. Tamma on jäänyt urallaan pois kolmen parhaan joukosta vain 11 startissa 34:stä.

Tähän kisaan Ottens Dibaballa selvästi panostetaan, koska hevoselta riisutaan heti kaikki kengät pois. Ottens Dibaba on parhaimmillaan juuri avojaloin. Ykkösradalta Ottens Dibaba saa lähes väkisin myös hyvän juoksun.

Veikkauksen pitkävedossa Ottens Dibaba saa kiinteän kertoimen 5,70 (kohde 4119). Omalla 17 prosentin arviollani kyseessä on rajatapaus.

Kohde menee pitkävedossa kiinni kello 19.30.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/30/127%

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: