Mansen miesten sisäpeli yhä jumissa - KaMa haki pisteet - Urheilu - Aamulehti

Mansen miesten sisäpeli yhä jumissa – Pelinjohtaja ihmeissään: ”En osaa sanoa mistä tukkoisuus johtuu”

Matti Iivariselle jäi mietittivää, kun Manse hävisi Kankaanpäälle.­

1.8.2020 18:54

Manse PP ei pystynyt lauantaina toiseen peräkkäiseen kotivoittoon, sillä Kankaanpään Maila hyödynsi muutaman kotijoukkueen ulkopelivirheen ja haki kaksi miesten Superin pistettä voitettuaan 1–-0 (2–1, 2–2).

Mansen peli noudatti jossain määrin samaa kaavaa kuin alkukauden muissa tappioissa eli ulkopelissä tuli muutama kohtalokas virhe. Poikkeavaa sen sijaan oli etenkin heinäkuun alun otteluihin se, ettei sisäpeli toiminut.

Kun vielä avausottelussa Kouvolassa joukkueella oli 25 kolmostilannetta, niin nyt luku oli 10. Se sivusi kuudennessa kotiottelussa niiden miinusennätystä, myös 10. heinäkuuta Tahkoa vastaan oli 10 kotiutusyritystä.

–  Jos molemmilla joukkueilla on vain 10 tilannetta, niin se kertoo osin heikosta sisäpelistä ja osin suhteellisen hyvästä ulkopelistä. En osaa sanoa mistä tukkoisuus johtuu. Jos tietäisin, niin varmaan olisi muutos tehty, sanoi pelinjohtaja Matti Iivarinen.

Kun seuraava kotipeli on jo sunnuntaina puolustavaa mestaria Joensuuta vastaan, niin perinteistä saunailtaakaan ei voi ainakaan heti pitää tukkoisuuden avaisemiseksi.

– Ottelutahti on tiivis, ei tuota keinoa voi kokeilla. Pitää vain pohdiskella erilaisia vaihtoehtoja, Iivarinen.

Yksi muutos tehtiin tauolla, kun loukkaantumisesta toipunut Timo Torppa siirtyi jokeripaidasta ykköseksi. Muut siirtyivät pykälän suuremmalle numerolle. Sisäpelissä loppupäätä ei päästetty lyömään.

- Jos kakkoskärjen ero ykköskärkeen olisi pieni, niin varmasti pelattaisiin sillä enemmän. Juho Peltoniemi on toipumaan päin ja pian pelikunnossa, Iivarinen sanoi.

Ville Hotakainen pääsi jokerimiehistä yrittämään ennen Juha Niemeä ja löi kaksi juoksua, mutta epäonnistumisia tuli vähän liikaa. Kaudella 17 juoksua lyönyt Tommi Malinen ei mahdu kokoonpanoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?