LeKille niukka häviö Vantaalla, Kooveelle täpärä kotitappio - Urheilu - Aamulehti

Muut huutelivat jäähyä, ex-liigapakki käytti tilaisuuden hyväkseen ja kävi laittamassa kiekon maaliin – LeKille niukka häviö Vantaalla, Kooveelle täpärä kotitappio

Miikka Kuuselan valmentama LeKi kärsi niukan tappion Vantaalla.

13.3.2019 21:40

Jääkiekon Mestiksen kakkosena majaileva LeKi vieraili Kiekko-Vantaan kotiluolassa.

LeKi hallitsi, mutta kotijoukkue käytti harvat tekopaikkansa hyödykseen ja otti 2–1-voiton.

–Kyllä meillä oli pelissä omat vahvat hetkemme, mutta maalipaikat jäivät hyödyntämättä. Se oli Ok suoritus, että kotijoukkue jäi kahteen maaliin, LeKin valmentaja Miikka Kuusela sanoi.

LeKin 1–1-tasoituksen laukoi Liigassakin 175 ottelua pelannut puolustaja Aleksi Mäkelä, 24. Ilveksen kasvatin osuma syntyi hiukan erikoisella tavalla.

–Vastustajan äijät huutelivat kaikki jäähyä ja lopettivat pelaamisen. Mäkelä käytti tilanteen hyväkseen ja kävi laittamassa kiekon maaliin, Kuusela kuvaili puolustajan kauden kolmatta maalia.

LeKi kohtaa perjantaina runkosarjan päätöskierroksella KeuPa HT:n Lempäälässä. Kotijoukkue on sarjataulukossa kakkosena ja keuruulaisjoukkue seitsemäntenä, joten joukkueet voivat hyvin kohdata tiistaina alkavissa Mestiksen puolivälierissä.

–Maalin edustan pelaamiseen pitää saada jämäkkyyttä. Pitää päästä sinne maalille lapioimaan irtokiekkoja verkkoon. Sieltä ne maalit tulevat – ja sellaista tahtomaalien tärkeys vain kasvaa pudotuspelien alkaessa, Kuusela muistutti.

Koovee kohtasi kotonaan TuTon. Juha Pajuojan suojatit olivat pelissä hyvällä ilmeellä ja täysi potti pienestä kiinni.

TuTo tasoitti ottelun 4–4-lukemiin vain kuusi sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Maalintekijänä oli tamperelaisille tuttu puolustaja Mikke Levo.

Lopulta TuTo otti ottelusta kaksi pistettä 5–4-lukemin oltuaan tamperelaisia etevämpi voittomaalikilpailussa.

Kooveen ykköskenttä Julius ValtonenSami TamminenRiku Sihvonen, Juuso WalliErno Hopponen oli hyvässä iskussa. Valtonen ja Tamminen keräsivät tehot 1+1. Walli, Hopponen ja Sihvonen napsivat syöttöpinnan mieheen.

Koovee päättää Mestiksen runkosarjan perjantaina Peliittojen vieraana.

Mestiksen karsinnat alkavat 23. maaliskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos