Kansainvälisen jääkiekkoliiton hallituksen lehdistötilaisuus Tampereella 2019 - Urheilu - Aamulehti

Kansainvälisen jääkiekkoliiton johto kokoontui Tampereella – Aamulehden livelähetys on päättynyt

Kansainvälisen jääkiekkoliiton hallitus on kokoontunut Tampereelle.

13.3.2019 13:21 | Päivitetty 13.3.2019 15:50

Kansainvälisen jääkiekkoliiton Iihf:n hallitus kokoontuu tällä viikolla Tampereella. Iihf järjestää lehdistötilaisuuden tänään keskiviikkona kello 15. Aamulehti näyttää lehdistötilaisuuden suorana tässä jutussa.

Iihf kertoo lehdistötilaisuuden syyksi ajankohtaiset asiat. Viime aikoina pinnalle on noussut muun muassa se, että MM- ja olympiakisat pelattaisiin jatkossa NHL-tyylisessä kaukalossa, joka on merkittävästi kapeampi kuin eurooppalainen kaukalo. Muutos voisi tulla vuoden 2022 olympialaisiin ja samana keväänä pelattaviin miesten MM-kisoihin, jotka järjestetään uudessa areenassa Tampereella ja Helsingissä.

Lehdistötilaisuus pidetään Tampereen Visit Centerissä. Paikalla ovat Iihf:n hallituksen puheenjohtaja Rene Fasel, varapuheenjohtajat Kalervo Kummola ja Bob Nicholson sekä hallituksen jäsen Vladislav Tretjak.

Lehdistötilaisuus on päättynyt

He ovat paikalla:

Rene Fasel: Sveitsiläinen hammaslääkäri on johtanut kansainvälistä jääkiekkoliittoa kesäkuusta 1994 lähtien.

Kalervo Kummola: Tamperelainen on kuulunut Iihf:n hallitukseen vuodesta 1998 lähtien. Kummola toimi Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtajana 19 vuotta, kunnes astui syrjään tammikuussa 2016.

Bob Nicholson: Kanadalainen on NHL-seura Edmonton Oilersin toimitusjohtajana. Hän toimi aiemmin Kanadan jääkiekkoliiton puheenjohtajana 16 vuoden ajan.

Vladislav Tretjak: Maalivahtisuuruus torjui kiekkoja TsSKA Moskovan ja Neuvostoliiton maalilla 1970-luvulla ja vielä 1980-luvun alussa. Voitti pelaajana kolme olympiakultaa ja kymmenen MM-kultaa. On ollut Venäjän parlamentin duuman jäsen vuodesta 2003 ja Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtaja vuodesta 2006.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos