Henri Johansson joutui jättämään puolivälieräpelin väliin - Urheilu - Aamulehti

Nokian KrP taisteli tärkeän jatkoaikavoiton ilman ykköstähteään – "Minun aikanani hän on joutunut jättämään väliin yhden pelin ja siitä tuli kamala"

Henri Johansson ei ollut pelikunnossa sunnuntaina.

10.3.2019 20:23

Nokian KrP teki kovan tempun miesten salibandyliigan puolivälierien toisessa ottelussa TPS:ää vastaan. KrP nousi viimeisen kymmenminuuttisen aikana kahden maalin takaa tasoihin ja voitti jatkoajalla. Loppulukemat Raholassa olivat 6–5 (2–2, 1–2, 2–1, 1–0).

Ratkaisun iski Joona Rantalan loistopassista latvialaispuolustaja Morics Krumins, joka on ennenkin noussut valokeilaan jatkoajalla. Krumins upotti Classicin lisäajalla viime syksynä ja iski välieräpaikan tuoneen jatkoaikamaalin viime kevään puolivälierissä SPV:tä vastaan.

KrP tasoitti voitot 1–1:een, vaikka kokoonpanosta puuttui ykköstähti Henri Johansson. Hyökkääjätaiturille nousi kuume perjantaina pelatun puolivälieräavauksen jälkeen. Sunnuntaina päivällä varmistui, ettei hän voi pelata.

–Minun aikanani KrP:ssä hän on joutunut jättämään väliin yhden pelin ja siitä tuli kamala. Yritin sanoa joukkueelle, että nyt on iso aukko täytettäväksi ja roolia tarjolla, KrP:n päävalmentaja Jarmo Härmä kertoo.

Johanssonin paikalla pelasi Mikko Laakso, joka iski 1–1- ja 3–3-tasoitusmaalit.

–Koko kauden aikana ei ole ollut sairasteluja, mutta sitten nyt on muutamalla ollut kuumeilua, Härmä päivittelee.

Ensimmäisen ottelun alussa KrP jäi täysin telineisiin, mutta sunnuntaina pelin kuva oli erilainen. Valtteri Viitakoski ja Joni Henttonen nostivat maaleillaan joukkueen tasoihin päätöskympillä.

–On aika kova suoritus tulla Tepsin puolustusta vastaan tasoihin lopussa. Se osoitti henkistä ja pelillistä selkärankaa. 4–5-maalissa oli hieman onnea, mutta sen jälkeen askissa ei ollut kuin yksi joukkue, Härmä ylisti omiaan.

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran tiistaina. Välieriin pääsee neljällä voitolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: