Epäonni alkulämmittelyssä esti Pyrinnön Joonas Cavenin paluun Korisliigaan - Urheilu - Aamulehti

Epäonni alkulämmittelyssä esti Pyrinnön Joonas Cavenin paluun Korisliigaan

Joonas Caven oli mukana Kauhajoella, mutta ei lopulta päässyt pelaamaan.

9.2.2019 20:41

Korismaajoukkueessakin nähdyn Joonas Cavenin kuukausia kestäneen sairausloman piti päättyä lauantaina Kauhajoella, mutta toisin kävi. Pyrinnön pelaaja sai Karhu-pelin alkulämmittelyssä pallon päähänsä, eikä pystynyt pelaamaan.

–Jos jollain on p-skaa säkää, niin hänellä. Minun piti peluuttaa häntä kymmenisen minuuttia, mutta se ei onnistunut. Kyllä tästä luultavasti tuli taas aika lailla takapakkia, mutta Cavenin tilanne tutkitaan tarkemmin maanantaina, Pyrinnön valmentaja Sami Toiviainen kommentoi.

Caven joutui huilaamaan kuukausikaupalla jo viime kaudella pääiskun tuoman vamman takia. Tällä kaudella hän sai lokakuussa jälleen iskun päähänsä, eikä ole pelannut liigaa sen jälkeen.

Sen sijaan Lassi Kilpisen paluu liigakentille onnistui. Hän pelasi 16 minuuttia, kun Pyrintö taipui Karhulle 79–86. Kilpinen oli nilkkavamman takia sivussa marraskuulta saakka.

Pyrintö pelasi Kauhajoella pitkät tovit hyvin, mutta yli-innokkuus puolustuspäässä kostautui. Maltti ei riittänyt ja vastustajat pääsivät liian usein pelaamaan vahvuuksillaan.

Toiviainen nosti esiin vapaaheittotilastot, jotka olivat harvinaisen tylyt. Karhu pääsi kokeilemaan vapariviivalta 23 kertaa ja Pyrintö 4 kertaa.

–Aika vaikea on voittaa, jos vaparimäärissä on näin iso ero. Pitää katsoa videolta, mistä oli kysymys, Toiviainen totesi sinänsä kritisoimatta tuomaritoimintaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos