Kontinen ja Peers hävisivät Australian avoimen mestaruusturnauksen loppuottelun - Urheilu - Aamulehti

Kontinen ja Peers hävisivät Australian avoimen mestaruusturnauksen loppuottelun

Nicolas Mahut ja Pierre-Hugues Herbert ovat kahdeksas nelinpelipari, joka on voittanut mestaruuden kaikissa neljässä grand slam -turnauksessa. Pari voitti Yhdysvaltain avoimet 2015, Wimbledonin 2016 ja Ranskan avoimet 2018.

27.1.2019 9:25

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät tenniksen Australian avoimen mestaruusturnauksen nelinpelin finaalissa ranskalaisille Pierre-Hugues Herbertille ja Nicolas Mahutille erin 4–6, 6–7 (1–7). Kontinen ja Peers olivat toista kertaa urallaan grand slam -turnauksen loppuottelussa.

Toistaiseksi ainoan grand slam -turnausvoittonsa Kontinen ja Peers nappasivat kaksi vuotta sitten Australiasta.

Herbertista ja Mahutista tuli kahdeksas nelinpelipari, joka on voittanut mestaruuden kaikissa neljässä grand slam -turnauksessa. Pari voitti Yhdysvaltain avoimet 2015, Wimbledonin 2016 ja Ranskan avoimet 2018.

–Nicolas, ensimmäinen turnauksemme yhdessä oli täällä 2015, ja silloin menimme finaaliin asti. Nyt olemme voittaneet kaikki grand slamit. Kiitos että olet jakanut kentän kanssani. Tämä on ollut hauskaa, Herbert kiitteli pariaan.

Loppuottelussa nähtiin vain yksi syötönmurto, ja sen tekivät Herbert ja Mahut. Kontinen ja Peers saivat ykkössyöttönsä sisään 63 prosentin varmuudella ja voittivat ykkössyötöillään alkaneista pisteistä 80 prosenttia, mutta kakkossyötöistään Kontinen ja Peers voittivat vain 40 prosenttia ranskalaisparin 73 prosenttia vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos