Lännen kärkikamppailusta luvassa jäätävä spektaakkeli – sekä Nashville että Winnipeg megalomaanisessa maalivireessä - Urheilu - Aamulehti

Lännen kärkikamppailusta luvassa jäätävä spektaakkeli – sekä Nashville että Winnipeg megalomaanisessa maalivireessä

Jos Juuse Saros on Nashvillen maalilla, hänen odotetaan torjuvan muun muassa Winnipegin Patrik Laineen maalintekoyritykset.

17.1.2019 15:14

Torstain urheilullinen kliimaksi löytyy NHL:stä Läntisen konferenssin kärkipelistä Nashville–Winnipeg. Ottelun maalimääräkertoimet ovat niin mielenkiintoiset, että myös päivän paras pitkävetohaku löytyy samasta ottelusta.

Päivän kiinnostavin peli

Päivän helmen suomalaisvinkkeli kulminoituu siihen, saako Pekka Rinne tai Juuse Saros Nashvillen maalilla jatkettua Winnipegin Patrik Laineen maalintekotuskaa. Laine on tehnyt neljässätoista viime pelissä vain kaksi maalia. Winnipegin kannalta myönteistä on kuitenkin ollut se, että joukkueesta on löytynyt myös muita ratkaisuihin pystyviä pelaajia.

Kahdeksasta viime pelistään Winnipeg on voittanut kuusi. Maaleja joukkue on noissa tammikuun kahdeksassa pelissä tehnyt varsinaisilla peliajoilla yhteensä 29 (3,63/peli).

Myös Nashville on hyvässä vireessä voitettuaan vuoden 2019 kahdeksasta pelistään viisi. Silläkin merkittävää on maalinteon helpottuminen alkukaudesta. 31 tehtyä maalia kahdeksaan (3,88/peli) peliin on paljon.

Vaikka joukkueet eivät koko kauden maalimäärätilastoissa juuri erotu suuntaan tai toiseen, kannattaa niiden viime otteluiden runsasmaalisuuteen kiinnittää huomiota. Kun molemmat pääsevät peliin lisäksi suotuisista rasitusasemista (alla ei pahempia otteluruuhkia) voi tästä perustellusti odotella vauhdikasta ja runsasmaalista ottelua.

Päivän paras vetovihje

Päivän paras pitkävetohaku on yli 5,5 maalin otteluun Nashville– Winnipeg (kohde 3500). Veikkauksen 1,73 tarjous runsasmaalisuudesta on ainakin vihjeen kirjoitushetkellä markkinoiden selvästi korkein.

Pelillistä mielenkiintoa lisää puhtaan topin ohella se, että markkinoiden trendi on koko aamupäivän ollut vielä lisää kohti runsasmaalisuutta.

Päivän pelit: 3500:1 (kerroin 1,73)

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 2/8, palautusprosentti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: