Päivän vetovihje - Urheilu - Aamulehti

FA Cupissa muhii yllätys – lähteekö Liverpool lauluun?

Painuuko pää Wolverhamptonissa? Kun Mohamed Salah ja muut Liverpoolin pelaajat ovat Valioliigan kärjessä ja mukana myös Mestarieln liigassa, putoaminen FA Cupista ei olisi suuri takaisku. Tähtipelaajat saattavat saada jopa lepovuoron.

7.1.2019 14:48

Maanantain FA Cupin huippuottelussa Wolverhampton– Liverpool kannattaa varautua yllätykseen. Pelin asetelmat suosivat sen verran Wolvesia, että Poolin suuren suosikkiaseman voi helpolla kyseenalaistaa.

Vedonlyönnillisesti myös KHL:n Neftehimik–Torpedo-pelistä löytyy mielenkiintoa.

Päivän kiinnostavin peli

Liverpool pelaa varsin odotetusti loistokautta: joukkue johtaa Valioliigaa ja on mukana Mestarien liigan helmikuussa jatkuvissa pudotuspeleissä. Nämä ovatkin selvästi kaksi sen tärkeintä kilpailua tällä kaudella. Nyt pelattava FA Cup on varmasti tavoitteenasettelultaan alisteinen Valioliigalle ja Mestarien liigalle.

Kaudella 2016–2017 Jürgen Klopp oli Liverpoolin peräsimessä hieman samanlaisessa tilanteessa kuin nyt. Hän kierrätti FA Cupissa rajusti miehistöään. Liverpool oli vaikeuksissa alasarjojen Plymouthia vastaan kolmannella kierroksella ja putosi lopulta neljännellä kierroksella juuri tämänkertaisella vastustajalleen eli Wolvesille.

Klopp sai sen verran kritiikkiä, että viime kaudella cupissa ei niin paljon kierrätelty. Nyt uskon etenkin Valioliigan sarjatilanteen olevan niin herkullinen, että FA Cup jää väkisin laitapuolen asemaan ja tänään on luvassa vahvaa rotaatiota.

Ottelun kertoimet ovat seilanneet viime päivinä aina kierrätyshuhujen mukaan. Tällä hetkellä Wolvesin voitosta (kohde 8472) saa kertoimen 4,00. Se on lähes varmuudella ottelun paras pelivalinta.

Kannattaa huomioida, että jos Liverpool on pelissä mukana sillä asenteella, että ei oikein kiinnosta, silloin Wolvesin suora voitto on tasoitusvetoa parempi pelivalinta. Tasapelillä Liverpool joutuisi vaan uusintaotteluun ja sitä se ei ainakaan halua.

Kohde 8472: 1 (4,00)

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Wolvesin ohella päivän mielenkiintoisin tapaus on KHL:n kohteen 8417 vierasjoukkue Torpedo. Veikkaus tarjoaa Torpedon lopullisesta voitosta markkinoiden korkeinta kerrointa 2,05.

Tarjous on rajatapaus, sillä Torpedon vastustaja Neftehimik on parhaillaan peräti kahdeksan ottelun tappioputkessa. Edes valmentajan vaihdos jouluna (Andrei Nazarov -> Vjatsheslav Butsajev) ei ole vapauttanut tai parantanut Neftehimikin pelaamista.

Tosin huomionarvoista on sekin, ettei Torpedon vire aivan sitä timanttisinta ole. Sekin on voittanut kahdeksasta viimeisestään vain yhden. Tämän takia tähänkin vain ns. "varovainen" vihje.

Kohde 8417: 2 (2,05)

Päivän pelit: –

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 1/4, palautusprosentti 39.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut