Classic kaatoi TPS:n miesten salibandyliigassa ja eteni samalla Suomen cupin loppuotteluun - Urheilu - Aamulehti

Classic otti tuplavoiton kotikentällään – TPS:n kaataminen toi salibandyliigassa täydet sarjapisteet ja paikan Suomen cupin loppuottelussa

Samu Kuitunen aloitti Classicin miesten liigajoukkueen päävalmentajana viime kauden jälkeen. Kuitusen mielestä eri lajeissa valmentaminen on lopulta samanlaista. – Urheilun valmentaminen on ihmisen valmentamista. Täytyy vain tehdä kotiläksyt, mitä urheilija kussakin lajissa tarvitsee.

27.1.2019 21:04

Tampereen Classic otti ainakin maalimäärillä mitaten nihkeän voiton TPS:stä. Classic piti kolme sarjapistettä kotonaan luvuin 2–0 (0–0, 2–0, 0–0).

Päävalmentaja Samu Kuitunen, oliko ottelu puolustuspelin juhlaa vai maalipaikkojen tuhlailua?

–Lähinnä kyse oli härkäviikon viimeisestä pelistä. Meillä on viikossa ollut neljä peliä, eikä lähtötilanne tietenkään ollut maailman raikkain.

Kuitusen mukaan kolmella erä oli omat profiilinsa. Avauserä oli tasaista vääntöä, toisessa Classic teki kaksi maalia ja kolmannessa se pelasi lukua 2–0.

–Toisessa erässä meidän olisi pitänyt ratkaista ottelu, mutta emme olleet tarpeeksi teräviä. Kuitenkin fiksusti taistellen pidimme pisteet kotona.

Classic–TPS-kamppailu oli samalla Suomen cupin välierä, joten Classic matkaa finaaliin ja kohtaa 16.2. Happeen.

–Classicissa Suomen cup on aina ollut arvokas asia, joten luonnollisesti koettamme uusia voiton. Vielä ei kuitenkaan ole aika pohtia, millä keinoilla siihen lähdemme.

Runkosarjan ottelu oli samalla välierä, koska se sopi molemmille seuroille, eikä erillistä välieräottelua tarvittu. Luvan moiseen saa pyytämällä liitosta

–Meillä syy oli se, että kuormaa on ollut muutenkin tarpeeksi. On ollut kymmenen pelaajaa maajoukkueessa, Champions Cupia ja muuta. Näin Suomen cupin loppuottelusta tulee laadukkaampi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos