Teivon tiistairavit: Wilhelm Nash näytti luokkansa - Urheilu - Aamulehti

Wilhelm Nash näytti luokkansa Teivon tiistaissa

Ari Moilasella oli komea ilta Teivossa.

4.12.2018 21:31

Teivon Toto5-ravien tulostaso oli kauttaaltaan hieno: kaviouralla nähtiin kesäisiä kellotuksia alkutalven kurakelistä huolimatta. Paras näytös hienosta tulostasosta koettiin Toto5-pelin kolmannessa kohteessa, lämminveristen ykkössarjassa.

Siinä Ari Moilasen ohjastama ja Ville Mäkelän valmentama Wilhelm Nash näytti luokkansa. Se voitti kovatempoisen täyden matkan ryhmäajon tuloksella 13,0 ja vieläpä kuolemanpaikalta.

–Kyllä ruunalta luokkaa löytyy, kun sillä on kaikki kunnossa, Moilanen vakuutti.

Lähdön ratkaisu tapahtui viimeisellä takasuoralla 14,0-vauhtisen avauskierroksen jälkeen. Moilanen kiristi Wilhelm Nashin turboruuvia sen verran, että 12-vauhtisella kolmannella puolikkaalla keulassa juosseen Sunbeamin eväät oli syöty, ja Wilhelm Nash pakeni varmaan voittoon 12,0-vauhtisella päätöspuolikkaalla.

Tiistai-illan suurimmat palkintorahat jaettiin lämminveristen Nuorten sarjassa. Sen vei Tapio Perttusen Cacshot. Hevonen punnersi ykköseksi, vaikka se joutui taivaltamaan koko kirikierroksen kolmatta rataa.

Toto5-pelin avauskohteessa voitosta mittelivät aivan kalkkiviivoille asti Ari Moilasen Pope ja Harri Koivusen Questionmark Me. Koivusen ajokki vei hiuksenhienosti pidemmän korren maalikameran kuvan tarkastelun jälkeen. Hevosen voittoaika oli illan tyyliin komea 13,6 täyden matkan ryhmäajossa.

Illan ohjastajanimi oli Ari Moilanen kolmella voitollaan. Moilasen muut voittoajokit olivat Toto5-päätöksen Selfie Star ja troikkalähdön Caakao. Toto5-rivin täydensi Seppo Markkulan ohjastama Patman. Oikealla rivillä pääsi lunastamaan joululahjarahaa 1574,30 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut