Päivän vetovihje - Urheilu - Aamulehti

Päivän vetovihje: Vähämaalisuus kiinnostaa Jokerien ottelussa

Jesse Joensuun edustaman Jokerien ja Dinamo Moskovan ottelusta on odotettavissa vähämaalinen.

26.11.2018 14:38

Maanantain paras pitkävetoidea on jääkiekon KHL-ottelun Dinamo Moskova–Jokerit vähämaalisuus.

Jokerit on ollut alkukaudesta koko ajan odotuksia runsasmaalisempi joukkue. En ole kuitenkaan vieläkään luopunut ajatuksesta, että sen pelit tiivistyvät ja vähämaalistuvat jossain vaiheessa.

Vieraissa toki 75 prosenttia (9/12) sen peleistä on toistaiseksikin päättynyt alle 5,5 maalin tuloksiin. Dinamo Moskova on nykyisellään Vladimir Krikunovin alaisuudessa myös vähämaalinen joukkue.

Se puolustaa alkukautta paremmin, mutta toisaalta sen omat maalinteko-ongelmat eivät ole juuri hellittäneet. Koko kauden tasolla 61 prosenttia sen peleistä on päättynyt alle 5,5 maalin tuloksiin, kymmenestä viime pelistä seitsemän.

Moskovalaiset pelaavat vieraskiertueelta, eivätkä välttämättä ole terävimmillään. Näistä asemista vähämaalisuus on aika luonteva lähtökohta tälle pelille.

Alle 5,5 maalista luvattu kerroin 1,48 (kohde 3040) on hieman nökö, mutta kelvatkoot tällä kertaa kuitenkin rajatapauksena kupongille asti.

Jalkapalloilujen paras tapaus on alle 2,5 maalia Valioliigan ottelussa Burnley–Newcastle (kohde 1358, kerroin 1,53)

3040 Dinamo Moskova–Jokerit, alle 5,5 maalia (kerroin 1,48)

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: