Päivän vetovihje - Urheilu - Aamulehti

Päivän vetovihje: KooKoo ja Pelicans jäävät alle kuuteen maaliin

Ville Nieminen pitää Pelicansin keskittymisen olennaisessa.

13.11.2018 12:44

Tiistain paras pitkävetohaku on kohteen 4525 alle 5,5 maalia Liigan ottelussa KooKoo–Pelicans.

Sekä KooKoo että Pelicans ovat leimaantuneet tällä kaudella runsasmaalisiksi joukkueiksi. Enimmäkseen tuo leima johtuu kuitenkin joukkueiden alkukauden muutamista todella runsasmaalisista otteluista. Toki myös niiden pelitavoilla on ansaittua vaikutusta asiaan.

Koko kauden tasolla sen paremmin KooKoo kuin Pelicanskaan eivät erotu maalimäärätilastoissa 5,5 maalin linjalla sarjan keskiarvosta. KooKoon peleistä yli 5,5 maalin tulokseen on päättynyt 47 prosenttia otteluista ja Pelicansilla vastaava lukema on 56 prosenttia.

Joukkueiden yhteensä pelaamista kymmenestä viime pelistä enää vain kahdessa on tehty yli 5,5 maalia. Nyt alla olevalla ottelutauolla lasken olevan jopa maalimäärää hieman vähentävä vaikutus.

Kaiken tämän jälkeen pidän joukkueita nyt tässä keskinäisessä kohtaamisessa vähämaalisempina kuin Veikkaus. Arvioni alle 5,5 maalille on 59 prosenttia ja näin tarjottu 1,73 niukka ylikerroin.

NHL:n parhaat pelivalinnat ovat kohteen 9277 Toronto (kerroin 1,65) sekä kohteen 9302 (San Jose–Nashville) yli 5,5 maali (kerroin1,83).

4525 KooKoo–Pelicans, alle 5,5 maalia (kerroin 1,73)

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos