Tampereen Pyrintö jatkoi parasta alkukauttaan viiteen vuoteen – laaja punakaarti jätti BC Nokian sanattomaksi: "Pistimme show'n pystyyn" - Urheilu - Aamulehti

Tampereen Pyrintö jatkoi parasta alkukauttaan viiteen vuoteen – laaja punakaarti jätti BC Nokian sanattomaksi: "Pistimme show'n pystyyn"

Pyrinnön parhaisiin kuulunut Kenneth Manigault sukelsi pallon perään. Puolustajana BC Nokian Aapeli Alanen.

7.11.2018 21:03 | Päivitetty 7.11.2018 23:11

Tampereen Pyrintö järjesti heittoshow'n Pyynikin palloiluhalliin saapuneille 1 094 katsojalle. BC Nokia kaatui 111–83 (50–43), kun Pyrintö linkosi peräti 16 kolmen pisteen heittoa (16/25, 64 prosenttia) sisään ja masensi keltamustat vieraat.

Pyrintö on aloittanut miesten Korisliigassa vakuuttavasti, sillä kuusi ensimmäistä ottelua ovat tuoneet viisi voittoa. Viimeksi yhtä kuuma alku nähtiin mestaruuskaudella 2013–14.

Punavalkoiset ovat profiloituneet tasaisena joukkueena, jossa on usein monta onnistujaa. Niin keskiviikkoiltanakin. Pyrinnön paras pisteidentekijä oli Kenneth Manigault 21 pisteellään, mutta jopa kuusi pelaajaa teki vähintään 12 pistettä.

–Hieno voitto meille ja paljon yleisöä. Tämä oli suvereeni esitys todella hyvää joukkuetta vastaan. Pistimme melkoisen show'n pystyyn, Pyrinnön kapteeni Antero Lehto kehui.

–Meillä menee tällä hetkellä todella hienosti. Meidän pitää osata nauttia tästä. Meillä on paljon taitoa ja epäitsekkäitä pelaajia. Tuolla on hauska pelata.

BC Nokia oli koko illan takaa-ajajana. Alkukauden komeetta Sean O'Mara teki 17 pistettä, mutta oli huiman pelin pelanneen Kevin Johnsonin (17 pistettä/15 levypalloa/6 korisyöttöä) puristuksissa läpi illan. Vieraiden paras pistemies oli 20 pisteen Malcolm Bernard.

–Pyrintö heittää tällä hetkellä aika hyvin. Jos haluaa voittaa, pitäisi tehdä yli 110 pistettä. He saivat silti liian helppoja heittoja, BC Nokian laituri Aapeli Alanen manasi.

–En tiedä, mitä sanoa. Meillä ei ollut lainkaan energiaa, kapteeni Dragan Labovic pohti.

Pyrintö ja BC Nokia kohtaavat seuraavan kerran ensi sunnuntaina. Tuolloin pelipaikkana on Nokian palloiluhalli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos