Päivän vetovihje - Urheilu - Aamulehti

Päivän vetovihje: Valencia herää horroksestaan

Valencian hyökkääjä Rodrigo Moreno (oikealla) ja puolustaja Gabriel Paulista ovat eläneet vaikeita aikoja tällä kaudella.

7.11.2018 16:44

Keskiviikon parhaat pitkävetohaut löytyvät Mestarien liigan ottelusta Valencia–Young Boys Bern. Valencian kausi on toistaiseksi ollut tuloksellisesti valtava pettymys; se on La Ligassa ja Mestarien liigassa voittanut vain yhden pelin neljästätoista.

Potentiaaliltaan Valencia ei todellakaan ole noin huono joukkue. Etenkin La Ligassa se on useissa otteluissa kärsinyt epäonnesta, eikä vähävoittoinen saldo kerro koko totuutta joukkueen luokasta.

Aika useinkin omassa sarjassaan rypevä joukkue pystyy Euro-kilpailuissa aivan erilaisiin suorituksiin. Näen Valencian tällä hetkellä juuri tällaisena joukkueena.

Vaikka La Ligassakaan kaikkea ei vielä ole menetetty, on Mestarien liiga seuralle tällä hetkellä varmasti se ykköshevonen. Itse asiassa Valencian asema H-lohkossa on jopa aivan kelvollinen; tämän päivän voitolla ja Man Unitedin samanaikaisella tappiolla Juventukselle Valencia olisi yhä kiinni jatkopaikassa.

Tämä takaa joukkueelle oman motivaation ohella myös sen, etteivät kannattajat ainakaan vielä käänny sitä vastaan.

Valencia on luokaltaan sen verran Young Boysia parempi, että kotiedulla ja näillä lähtökohdilla pidän sitä tänään jopa suursuosikkina. Sekä normaalin voiton 1,38 (kohde 107) että tasoituksellinen 2,15 (kohde 134) ovat hyvin lähellä pelikelpoista.

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos