Päivän vetovihje - Urheilu - Aamulehti

Päivän vetovihje: Joko Fulhamin peli tiivistyy?

Nousijajoukkue Fulhamin puolustus on ollut kovilla tällä kaudella Valioliigassa.

5.11.2018 11:36 | Päivitetty 5.11.2018 11:36

Maanantain paras pitkävetohaku löytyy jalkapallon Valioliigan häntäpään kamppailusta Huddersfield–Fulham. Vierasjoukkue on flopannut Valioliigassa ennakko-odotuksiin nähden. Etenkin joukkueen puolustuspelaaminen on ollut painajaismaista; kymmenessä ottelussa omissa on pölissyt 28 kertaa.

Tähän on tultava muutos, jos joukkue mielii säilyä sarjassa. Olen tällä palstalla hakenut ennenkin Fulhamin puolustuspelin tiivistymistä ja teen sen vielä ainakin tämän kerran. Tällä kertaa koko ottelun vähämaalisuuden toivossa.

Fulhamin pakollisen puolustuspelaamisen parannuksen odotuksen ohella Fulhamin osalta tätä tukee se, että joukkue pääsee oikeastaan ensimmäisen kerran koko kaudella tänään pelaamaan ykköskeskikentällään Tom Cairneyn toivuttua loukkaantumisistaan.

Hudds puolestaan on oikein vähämaalinen joukkue sekä pelitapansa että heikon hyökkäyksensä kautta. Ottelun tärkeyskin tukee vähämaalisuutta. Alle 2,5 maalista kohteessa 2201 tarjottu 1,83 on aivan markkinan kärkeä ja suunnilleen rajatapaus arviolla 55 prosenttia.

Jääkiekkoilujen paras tapaus on NHL-pelin Arizona–Philadelphia yli 5,5 maalia (kohde 6922, kerroin 1,80).

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos